Fethiyeli Boksör Kıza Sahip Çıktı

Avrupa ve dünya şampiyonu milli boksör Gülsüm Tatar Fethiyeli Boksör Dilara Demirtaş'a sahip çıktı. Fethiye Gençlik İlçe Spor Müdürlüğü sporcusu Fethiyeli boksör Dilara Demirtaş geçtiğimiz yıl Cumhuriyet Kupasında Türkiye birincisi oldu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Avrupa ve dünya şampiyonu milli boksör Gülsüm Tatar; Fethiyeli Boksör Dilara Demirtaş’a sahip çıktı. Fethiye Gençlik İlçe Spor Müdürlüğü sporcusu Fethiyeli boksör Dilara Demirtaş geçtiğimiz yıl Cumhuriyet Kupasında Türkiye birincisi oldu.

 Fethiye Şehit Sümer Deniz Kız İmam Hatip Lisesi öğrencisi  olan Dilara Demirtaş;  evvelki yılda da Türkiye ikincisi olmuştu.  Geçtiğimiz günlerde ilçemizde düzenlenen Türkiye Bayanlar Boks şampiyonasında performansından dolayı dikkat çeken Dilara Demirtaş; Avrupa ve dünya şampiyonu milli boksör  ve milli takım kaptanı Gülsüm Tatar sahip çıktı. Fethiyeli Boksör Dilara Demirtaş bundan sonra boks sporunu Fenerbahçe kulübünde devam ettirecek.

 Dilara Demirtaş’ı yetiştiren Fethiye Gençlik İlçe Spor Müdürlüğü boks antrenörü altın kemer şampiyonu eski milli boksör Hidayet Aydoğmuş gazetemiz muhabirine yapmış olduğu açıklamada “Kızımız Dilara Demirtaş  Avrupa ve Dünya şampiyonu olacak kapasitede çok başarılı bir sporcu.  Onu ben yetiştirdim. 3 yıldan fazla bir süredir boks yapıyor. Geçtiğimiz günlerde Fethiye’de düzenlenen Türkiye Bayanlar Boks şampiyonasında göstermiş olduğu performanstan dolayı Avrupa ve dünya şampiyonu milli boksör Gülsüm Tatar’ın dikkatini çekti ve  boksör kızımıza sahip çıktı.  Sayın Gülsüm Tatar; bundan sonra Dilara kızımızla ben ilgileneceğim, dedi.  Maddi ve manevi her türlü desteği sağlayacağını söyledi. Artık Dilara kızımız bundan sonra  Milli takım Kaptanı Gülsüm Tatar’ın kontrolünde çalışmalarını Fenerbahçe spor kulübünde sürdürecek. Ben Dilara kızımızın hocası olarak gurur duymaktayım ve Sayın Gülsüm Tatar’a çok teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum” dedi.

 

Konuşmasına devam eden Hidayet Aydoğmuş “Üzülerek belirtmek istiyorum ki;  ilçemizde düzenlenen Bayanlar Boks Türkiye Şampiyonasında Dilara Demirtaş kızımızın hakkı yendi. Çünkü biz şimdiki  boks federasyonu başkanına seçimlerde muhalif olduğumuz için yetiştirmiş olduğumuz sporcuların hakkı yenmekte ve harcanmaktadır.  Federasyonda böyle bir durum var. Bu sadece benim yaşadığım bir olay değil muhalif tüm antrenörlerin yaşadığı bir olaydır. Spora yakışmayan bu tür olaylar yaşanmaktadır “ iddiasında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN