FETHİYELİ MİLLİ SPORCU 'SERCAN YEŞİLOVA' DEAFLYMPİCS ŞAMPİYONASINA KATILIYOR…

Fethiye Tenis Kayak ve Dağcılık Kulübü sporcusu Sercan Yeşilova Samsun'da düzenlenen Deaflympics (İşitsel Engelliler) şampiyonasına katılıyor. 18 – 30 Temmuz tarihleri arasında Türkiye Tenis federasyonu tarafından düzenlenecek olan Defolimpik (İşitsel Engelliler) şampiyonasına katılmak üzere Samsun'a hareket eden Milli sporcumuz Sercan Yeşilova hem ilçemize hem de ülkemizi tenis sporunda temsil edecek.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Tenis Kayak ve Dağcılık Kulübü sporcusu Sercan Yeşilova; Samsun’da düzenlenen  Deaflympics (İşitsel Engelliler)  şampiyonasına katılıyor. 18 – 30 Temmuz tarihleri arasında Türkiye Tenis federasyonu tarafından düzenlenecek olan Defolimpik (İşitsel Engelliler)  şampiyonasına katılmak üzere Samsun’a hareket eden  Milli  sporcumuz Sercan Yeşilova;  hem ilçemize hem de ülkemizi  tenis sporunda temsil edecek.

 

Dünyanın en önemli spor organizasyonlarından biri olan 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’na (Deaflympics) 2017’de  Türkiye ev sahipliği yapıyor. Toplam 36 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilecek olan 2017 Samsun Deaflympicsm şampiyonasına yoğun bir katılım bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN