Fethiyespor 24Erzincanspor Maçına Hazır

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta ilk devrenin son müsabaka haftası olan 19.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, yarın 14.00'te evinde Anagold 24Erzincanspor'u konuk edecek. Mücadelenin hazırlıklarını tamamlayan Fethiyespor, maç saatini bekliyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 19.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, Erzincan temsilcisi Anagold 24Erzincanspor’u konuk edecek. İlk devrenin son müsabakası olan bu karşılaşma yarın 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Fethiyespor cephesi, bu sabah yaptığı antrenman ile beraber maçın hazırlıklarını tamamladı. Sakatlıkları bulunan Sezer Özmen ile Selçuk Alibaz bu kritik mücadelede forma giyemeyecek. 24Erzincanspor cephesi dün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı ve bugün yapacağı seyahat ile beraber Fethiye’de konaklayıp maç saatini bekleyecek.
24 Aralık Pazar günü oynanacak Fethiyespor – 24Erzincanspor müsabakasını Adana bölgesinden B Klasman hakemi Doğukan Yıldırım yönetecek. Yıldırım’ın yardımcılıklarını Halil Tolgahan Demir ile Mehmet Kirişçioğlu yapacak. Maçın dördüncü hakemi Ahmet Resuloğlu olacak.
Maç saati Fethiye’de hava sıcaklığının 16 derece olması ve parçalı bulutlu olması bekleniliyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN