FETİMDER'den Hayırlı ve Uğurlu Olsun Ziyareti

FETİMDER yönetim kurulu üyeleri ve Fethiye'deki bazı okulların okul aile birliği başkanları Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanan Faruk Kaya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü vekaleten yürüten Hasan Doğan'ın istifasının ardından yerine atanan Faruk Kaya'ya hayırlı olsun ziyaretleri başladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

FETİMDER yönetim kurulu üyeleri ve Fethiye’deki bazı okulların okul aile birliği başkanları Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanan Faruk Kaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü vekaleten yürüten Hasan Doğan’ın istifasının ardından yerine atanan Faruk Kaya’ya hayırlı olsun ziyaretleri başladı.

 

Kısa adı FETİMDER olan Fethiye İmam Hatip Mezunları Derneği yönetim kurulu başkanı Mustafa Ertan ve yönetim kurulu üyeleri Ramazan Girgin ve Yasin Eryılmaz beraberinde (HAFIZİHO) Mehmet Akif Ersoy İmam hatip Ortaokulu okul aile birliği başkanı Bekir Çam, Şehit Sümer Deniz Kız İmam hatip Lisesi okul aile birliği başkanı Sezgin Tekeli,Fethiye Anadolu İmam hatip Lisesi okul aile birliği başkanı Şükrü Girgin ve Fethiye İmam Hatip Orta okulu okul aile birliği başkanı Hüseyin Şaşmaz yeni görevinde Kaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret ile basın mensuplarına ziyaret hakkında kısa bir açıklama yapan FETİMDER Başkanı Mustafa Ertan, “Hasan Doğan müdürümüzün görevinden istifa etmesi sonrası yerine Fethiye’nin sevilen okul yöneticilerinden Faruk Kaya atanmıştır. Kendisi de Fethiye İmam hatip Lisesi mezunudur ve derneğimizin de üyesidir. Bizler Fethiye’de eğitim dalında çok başarılı çalışmalar yapacağına inanıyoruz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Hasan Doğan müdürümüze de yapmış olduğu çalışmalarından ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bizler FETİMDER ve sivil toplum kuruluşları olarak bu makamlarda kim olursa olsun, geleceğimizin teminatı olan örencilerimiz adına yapılacak olan her türlü çalışmanın yanında ve destekçisi olacağız” diye konuştu. FETİMDER yöneticilerinin ve bazı okul aile birliği başkanlarının hayırlı olsun ziyareti için çok mutlu olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya’da, “Yeni görevim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevim esnasında Fethiye İlçemizde eğitimin gelişmesi adına elimden gelen her türlü çalışmayı yapacağım. Hiç kimseyi ayırt etmeden eşit derecede hizmet sağlayacağım” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN