Gazi Ortaokulunda Kermes Düzenlendi

Fethiye Gazi Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından okul bahçesinde düzenlenen kermese yoğun ilgi oldu. Kermesin geliriyle okul binasında ve çevre düzenlemesinde bazı yenilikler yapılması planlamakta.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Gazi Ortaokulu  Okul Aile Birliği tarafından okul bahçesinde düzenlenen kermese yoğun  ilgi oldu. Kermesin geliriyle okul  binasında ve çevre düzenlemesinde  bazı yenilikler yapılması planlamakta. 

 

Fethiye Gaz i Ortaokulu  Okul Aile Birliği başkanı Hatice Tüysüz yapmış olduğu açıklamada “Okulumuza gönüllü  olarak hizmet vermek için buradayız. Kermesimize desteği olan herkese çok teşekkür ediyoruz.  Okulumuzda yapmayı planladığımız projeleri gerçekleştirmek,  binamızda  ve  bina çevresinde  bazı yenilikler yapmak amacıyla bu kermesi düzenledik” dedi. Okul müdürü Murat Demir’de konuşmasında “Okul Aile Birliğimiz okulumuza destek olmak ve katkıda bulmak amacıyla kermes düzenlemektedir.  Öğrencilerimiz için kişisel gelişimlerine, sosyal iletişimlerine çok faydalı olacağını düşündüğümüzden dolayı böyle bir kermesi yapmayı uygun gördük. Gerçekten çok özverili çalışıyorlar. 2 haftadır bu kermes için uğraşıyorlar. Velilerimizde  sağ olsunlar bu kermes için çok destek oldular.  Yaptıkları birbirinden güzel  el ürünlerini çocuklarımıza getirdiler.  İnşallah Gazi Orta Okulu olarak bundan sonra hem sosyal alanda hem de akademik alanda başarılarımızı devam ettireceğiz. Hepsine ayrı ayrı  teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN