GELECEĞİN MİMARLARIN DAN SIRADIŞI OYUN ALANI

Seydikemer Belediyesinin katkısıyla İstanbul MEF Üniversitesi Öğrenciler'inin Seydikemer Kayadibi mahallesinde çocuklar için tasarlamış oldukları oyun alanının açılışı gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Seydikemer Belediyesinin katkısıyla İstanbul MEF Üniversitesi Öğrenciler'inin Seydikemer  Kayadibi mahallesinde çocuklar için tasarlamış oldukları oyun alanının açılışı gerçekleştirildi.

İstanbul MEF üniversitesi öğrencilerinin büyük bir titizlikle ve özveriyle tasarladıkları, öğrencilerimizin kendi standartlarının dışına çıkarak çocuklarımız için hazırlamış oldukları oyun alanı açılışı gerçekleştirildi. Çocukların da çok mutlu oldukları bu oyun alanı mahalle sakinleri tarafından da beğenildi.

Seydikemer Belediyesi Kayadibi mahallesinde gerçekleşen açılışa Seydikemer belediye başkanı Yakup Otgöz Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Ramazan Kaynak, Kayadibi Mahalle muhtarı Yusuf Özbek, MEF üniversite öğretim görevlileri ve öğrencileri katıldı. Mahallelerine farklı bir oyun alanı tasarlanan mahalle muhtarı Yusuf Özbek “Arkadaşların kendi planladıkları planı mahallemizde uyguladıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu çalışmanın çocuklar üzerine yapılması, çocuklarımıza destek olduğu için, geleceğimize bir yatırım olarak düşünüyorum. Başkanımızın ve Belediyemizin vermiş olduğu destek sayesinde çocuklarımız için farklı ve faydalı bir aktivite olacağına inanıyorum. Belediye Başkanımıza ve Belediyemize verdikleri emeklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. dedi. Çocuklar için farklı bir oyun alanı tasarlayan MEF üniversitesi  Öğretim görevlisi Derya Uzel ” Bu özverili çalışma için destek olan Belediyemize, Tangala’ya, muhtarımız Yusuf Bey’e  ve halkımıza çok teşekkür ediyorum.  Çok iyi bir iş başardık. Umarım herkes mutlu olur. Herkesin dilediği gibi kullanabileceği bir oyun alanı tasarlamaya çalıştık. Biraz standardın dışına çıktık umarım herkes tarafından beğenilir ”dedi

 

Açılışta konuşan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz “Şimdi burada İstanbul’dan MEF üniversitesinden öğrencilerimiz buraya geldi. Burada farklı bir oyun grubu üzerinde çalıştılar. Fazlasıyla emek sarf ettiler. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Artık Seydikemer de bir evleri olduğunu unutmasınlar. Emek sarf ettikleri farklı bir oyun grubu. Öğrencilerimize hocalarımızın huzurunda teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Bu oyun türünün de kaya dibine hayırlı uğurlu olması dileğiyle. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

https://youtu.be/Ow2khBoGniM

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN