Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Buzağı 3 gün sonra kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 3 gündür dağda mahsur kalan buzağı, Muğla 911 Arama Kurtarma ekipleri tarafından sağ salim kurtarıldı. Yaralı olan olan buzağı bulunduğu yerden kepçe yardımıyla çıkarıldı.

Kırılan su borusu nedeniyle işlenen cinayetin ikinci duruşması görüldü

Muğla'nın Menteşe İlçesi Yörükoğlu Mahallesinde su borusunu kırdığı gerekçesi ile 43 yaşındaki Ferhan Bedir'in bıçakladığı, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 67 yaşındaki Hüseyin Şakar hayatını kaybetmişti. Cinayet ile ilgili ilk duruşma ve yapılan keşfin ardından ikinci duruşma Muğla 1'inci Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Duruşmada Ferhan Bedir'in akrabası olan muhtar Fazilet Bedir ile ilgili iddialara yönelik tanıklar dinlendi.

Zafer Aykaç’ın acı günü

Fethiye Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Zafer Aykaç’ın annesi Dürdane Aykaç vefat etti. Vefat eden Dürdane Aykaç Yeşil Üzümlü Mezarlığı’’nda toprağa verildi.

Doktorlar Bir Günlük Grevde

Sağlık çalışanları çalışma koşullarında artan zorlukları ve ekonomik krizin etkisi ile kötüleşen ekonomik şartlarını duyurmak adına Fethiye Devlet Hastanesi Önü’nde ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi Önü’nde basın açıklaması yaparak bir günlük iş bırakma eylemi gerçekleştirdiler.

Dalaman’da Ev Yangını

Dalaman Ege Mahallesi dün gece saatlerinde çıkan yangınla aydınlandı. Yangında ev kullanılamaz hale gelirken neyse ki, diğer dairelere sıçramadan söndürüldü.

Restoran Kullanılamaz Hale Geldi

Marmaris’te bir işyerinde çıkan yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

SOBADAN YANGIN ÇIKTI

Marmaris’te bir ev de sobadan çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucu ev de bulunan bir kişi yaralı olarak hastaneye sevk edildi.

İTFAİYE EKİPLERİNDEN KEÇİ KURTARMA OPERASYONU

Seydikemer İtfaiye Grup Amirliği tarafından düzenlenen operasyonda kuyu içerisine düşen keçi kurtarılarak sahibine teslim edildi.

10 metre yükseklikten aşağı düştü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaklaşık 10 metre yükseklikten yere düşen bir vatandaş ağır şekilde yaralandı.

Kaçakçılıkla mücadele operasyonunda 3 tutuklama

Muğla Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri tarafından Muğla merkezli İzmir ve Diyarbakır illerinde gerçekleştirilen 'Kaçakçılıkla Mücadele' çalışmaları kapsamında gözaltına alınan 11 şüpheliden üçü tutuklandı.

Jandarma havadan-karadan trafiği denetliyor

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk bölgelerinde trafik bilincinin geliştirilmesi, sürücülerin yakalanma riski duygusunu artırmak ve trafik kurallarına uyumunu üst seviyeye taşımak amacıyla denetimlerini sürdürüyor.

Aynı mahallede 2 yangın

Seydikemer İlçesi Bağlıağaç Mahallesi’nde 3 saat ara ile iki evde yangın çıktı.Çıkan yangınlar itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü.Yangınlarda ölen ya da yaralanan olmadı.

PKK terör örgütü üyeleri Yunanistan’a kaçarken yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinden Yunasistan'a kaçmak isteyen PKK terör örgütü üyeleri ve iki organizatör Terörle Mücadele ekiplerince kıs kıvrak yakalandı.

Yağışlar sonrası mahalle yolun bir bölümü çöktü

Muğla'da üç gündür devam eden sağanak yağış sonrası Karşıyaka Mahallesi Yağmur Sokak üzerinde çatlamalar sonrası yolun bir bölümü zarar gördü.

Yıkılma Tehlikesi Bulunan Duvara Ekiplerden Müdahale

Karşıyaka Mahallesi Yağmur Sokakta bulunan ve geçtiğimiz günlerdeki aşırı yağıştan dolayı zarar görerek alt sokaktaki evlerin üzerine yıkılma tehlikesi bulunan duvar, Menteşe Belediyesi ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde yıkıldı.

Datça’da uyuşturucu operasyonu

Muğla'nın Datça ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 360 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Otelde Uyuşturucu Baskını

Muğla İl jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu madde imal ve ticareti ile kullanımı ile mücadele kapsamında Marmaris ilçesi Bozburun Mahallesi’nde bir apart otele baskın yapıldı.Yapılan baskında gözaltına alınan 5 kişiden biri tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer 4 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Cipin altında kalmaktan son anda kurtuldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir moto kuryenin, üzerine gelen cipin altında kalmaktan son anda kurtulması saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Evi yanan vatandaşlara Fethiye Belediyesi sahip çıktı

Meydana gelen yangında evi kullanılamaz hale gelen ailelere yardımlar devam ediyor.