Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

İtfaiyeden Dana Kurtarma Operasyonu

Seydikemer İtfaiye Grup Amirliği tarafından Seydikemer İlçesi Gölbent mahallesi Kanca Mevkii’nde lağım çukuruna düşen dana kurtarılarak sahibine teslim edildi.

Bodrum’u fırtına vurdu, milyon dolarlık tekneler denize gömüldü, bazı tekneler karaya oturdu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde gece saatlerinde başlayan fırtına nedeniyle milyon dolarlık bir yat battı, bazı tekneler ise karaya oturdu.

Saldırgan eski koca adliyeye sevk edildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün akşam saatlerinde boşandığı eşi ve çocuklarının yaşadığı eski kayınvalidesi ve kayınbiraderinin evine bıçakla girip üç kişiyi yaralayan H.U adliyeye sevk edildi.

Sahte dolar operasyonuna 3 tutuklama

Köyceğiz ilçesindeki bir bankanın bankamatiğine yüklük miktarda sahte dolar yatırılması sonrası harekete geçen KOM ekipleri, olayla ilgili olarak 6 şüpheliyi gözaltına aldı.

Kira alamıyoruz dediler, kamyonlarla benzinliğin giriş çıkışını kapattılar

Muğla'nın Dalaman ilçesinde faaliyet gösteren Dalaman Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri, kooperatife ait benzin istasyonunun içinde bulunan işletmecilerinin kira ödemediği, sözleşmeleri olmadığı halde halen benzinliği işlettikleri gerekçesi ile benzinliğin giriş çıkışını kapattı.

Bodrum’da feci kaza: 1 ölü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kamyonetin altında kalan motosiklet sürücüsü, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Mahalle afet gönüllüleri tatbikatta

Fethiye Mahalle Afet Gönüllüsü Acil Kurtarma Ekibi Seydikemer’e kadar yaptıkları afet intikal tatbikatı yaptıktan sonra Bahriye Üçok Parkı’nda buluştular.

Fethiye’de horoz dövüşü operasyonu: 8 kişi yakalandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda horoz dövüştüren 8 kişi yakalandı.

Fethiye’de orman yangınının yayılmasına jandarma engel oldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde çıkan orman yangınının yayılmasına jandarmanın erken müdahalesi engel oldu.

Sahilde yürüyüş yapan vatandaşlar gördükleri karşısında şok oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yürüyüş yapan vatandaşlar, sahil kenarında kurulu bir çadırın yanında ceset görünce şok oldu.

Hırsızlık şüphelileri jandarmadan kaçamadı

Muğla’nın Milas ilçesinde iki ayrı mahallede meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlatan jandarma ekipleri biri bayan olmak üzere 3 kişiyi gözaltına alındı.

Evinde tüfekle vurulmuş halde ölü bulundu

Muğla’nın Milas ilçesinde 24 yaşındaki genç evinde tüfekle vurulmuş halde ölü bulundu.

Muğla’da ruhsatsız silahlar ele geçirildi

Muğla Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri tarafından yasa dıyşı silahlanmanın önüne geçilmesi amacıyla yapılan çalışmalarda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi.

Traktör kazasında ölen genç çift toprağa verildi

Muğla’nın Yatağan ilçesindeki traktör kazasında hayatını kaybeden genç çift sevenlerinin gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Jandarmadan sahte alkol operasyonu

Muğla İl jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından üç ay süren çalışmalar sonucunda Milas ve Yatağan’da yapılan operasyonlarda kaçak içki yapmakta kullanılan etil alkol ve satmaya hazır halde kaçak alkol ele geçirildi.

Emniyet suçlulara göz açtırmıyor 

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda; S.T. , H.K. , Y.G., R.B. ve H.M.Y isimli şahıslar yakalandı. Yakalanan şahıslar emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. 

Muğla Emniyeti kaçakçılarla mücadele ediyor

Muğla İl ve İlçe Emniyet Müdürlükleri yaptıkları çalışmalar ile kaçakçılara ve suçlulara göz açtırmıyor. Yapılan çalışmalar sonucunda Ortaca’da, Milas’ta, Menteşe’de ve Marmaris’te  kaçakçılık yapan şahıslar kaçak mallarla birlikte ele geçirildi.

Ahşap evde çıkan yangında 1 kişi öldü

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde ahşap evde çıkan yangında bir kişi yaşamını yitirdi.

Çocuğa cinsel istismardan aranan şahıs yakalandı

Fethiye Asayiş Büro Amirliği İnfaz Büro Ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan araştırma ve çalışmalar sonucunda Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı suçundan Fethiye İlamat ve İnfaz Bürosunca aranan A.D. (27) yakalandı.