Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Bodrum’da uyuşturucu tacirlerine göz açtırılmıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Narkotik ekiplerinin yaptığı operasyonda uyuşturucu taciri, uyuşturucular ve hassas teraziyle ele geçirildi.

Marmaris-İçmeler karayolunda ulaşım tek şeritten sağlanıyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde sağanak yağışla birlikte yollar göle dönerken, güvenlik nedeniyle trafiğe kapatılan Marmaris-İçmeler karayolunda tek şeritten ulaşım sağlanıyor.

Marmaris’te yollar göle döndü, bazı evleri su bastı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde sağanak yağışla birlikte yollar göle dönerken, bazı evlerin bodrum ve zemin katlarında su baskınları yaşandı.

Marmaris’te sağanak yağış etkili oluyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Oluşan sel suları yolları göle çevirdi.

Üzümlü’de Gece Yangın Çıktı

Üzümlü’de gece saat 01.30 sularında sebebi bilinmeyen bir şekilde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangında maddi hasar meydana geldi.

Bir günlüğüne araba kiraladı, evinin önündeki arabasından oldu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan Lider Kızıl iki yıl önce Denizli'den kiraladığı araba için imzaladığı senet yüzünden evinin önündeki arabasından oldu. Kızıl, kiralama şirketinin kendisini dolandırdığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

Bodrum’da ölü deniz kaplumbağası sahile vurdu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde caretta caretta cinsi deniz kaplumbağası ölü olarak sahile vurdu.

Eroin İle Yakalandı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Fethiye Grup Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda şüpheli S.İ üzerinde Eroin ile yakalandı.

Aspiratörden çıkan yangın korkuttu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir evin mutfağında çıkan yangın büyümeden söndürüldü, dumandan etkilenen bir kişi ambulansta tedavi edildi.

Milas’ta kundaklanan kulüp binası önünde açıklama yapıldı

Muğla'nın Milas ilçesinde kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklanan spor kulübü binası ile ilgili olarak Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal, yaptığı açıklamada 'Kupalarımız, başarı belgelerimiz, arşivimiz kısacası kulübün tüm hafızası yok oldu' dedi.

Huzur ve güven uygulamasında yakalanan 8 şüpheli tutuklandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı JASAT Timleri tarafından gerçekleştirilen 'Huzur ve Güven' uygulaması kapsamında çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik JAST ekiplerince 19 kişi yakalandı.

Milas Gençlikspor Kulübü’nde çıkan yangında maddi hasar meydana geldi

Milas Gençlikspor Kulübü'ne ait bina da yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında yaralanan olmazken, kulüp binası kullanılamaz hale geldi.

Muğla’da 6 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Muğla'nın Yatağan ilçesinde gıda zehirlenmesi şüphesiyle 6 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Metruk Evde Yangın

Fethiye’de metruk bir evde çıkan yangın sonrası ev küle döndü.

Fethiye’de Kaza: 2 Yaralı

Fethiye’de meydana gelen çift taraflı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Jandarma’dan Kaçamadılar

Muğla İl jandarma Komutanlığı aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Son olarak Dalaman ve Fethiye’de yapılan operasyonlarda çocuğa cinsel istismar suçundan ve silahlı terör örgütü üyeliğinden aranan iki şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

Kesinleşmiş hapis cezası bulunan FETÖ üyesi tutuklandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki şüpheli yakalandı.

Bodrum’da yanan ormanlık alan kaçak hafriyatla doldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde orman yangınında kül olan alan, inşaat firmaları tarafından kaçak hafriyatla dolduruldu. Bölgede inceleme yapan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, suç duyurusunda bulunulacağını ve gerekli cezai işlemlerin uygulanacağını söyledi.

Uyuşturucu operasyonunda 2 kişi adliyeye sevk edildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde oto teybi içerisinde uyuşturucu yakalanması ile ilgili 2 kişi adliyeye sevk edildi. Şahıslardan biri tutuklanırken diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.