Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Başkan Hıra, 'Tatilci çok, iş yok'

Fethiye Belediyesinden yapılan açıklama ile Kurban Bayramının 1. Gününe denk gelen Salı Pazarı, Arefe günü (bugün) kuruldu. Bayram alışverişi yapmak için gelen vatandaşlar alışverişlerini yaparken, bayram öncesi son pazarın sakin olması dikkat çekti.

Bolelli, 'Arefe Günü geleneksel görevimizi yerine getiriyoruz'

Ramazan Bayramı'nda salgın nedeniyle uygulanan 17 günlük tam kapanmada yakınlarının mezarlarını ziyaret edemeyen vatandaşlar, Kurban Bayramı arifesinde kabir ziyareti yaptı.

Ali Fatih Çoban dünya evine girdi

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın kıydığı, nikâh ile Merve Yanatma ile dünyevine girdi.

Baykuş için seferber oldular

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir evin şömine bacasında sıkışan baykuş itfaiye ekipleri tarafında kurtarıldı.

Uçak’tan Kurban Bayramı mesajı

Eğitim Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak, Kurban Bayramı mesajı yayımladı.

AK Parti Muğla Milletvekili Demir’in Kurban Bayramı mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında Muğla halkının bayramını tebrik etti. Demir, “Her çalışmamız, siz kıymetli hemşerilerimiz için önemli kazanımlar sağlıyor. Bundan büyük bir memnuniyet duyuyorum.” dedi.

Bodrum “Deniz Büyücüsü” ile buluştu

Bodrum Belediyesi'ne bağlı Bodrum Deniz Müzesi'nde 'Deniz Büyücüsü' müze gemi ve maket modeli sergilenmeye başlandı. Tüm aksamı ve içinde bulunan 200'e yakın eser ve objeyle orijinalliğini koruyan Deniz Büyücüsü, 'Yaşayan Müze' ya da Müze Gemi tanımları ile Bodrum'da deniz tutkunlarını bekliyor.

Fethiye’de Bayram Öncesi Tatlı Yoğunluğu

Fethiye’de Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte tatlı imalathaneleri yoğun mesai harcamaya başladı.

Salı Pazarı Arefe Günü(Yarın) Kurulacak

Fethiye Belediyesinden yapılan açıklama ile Kurban Bayramının 1. Gününe denk gelen Salı Pazarı, Arefe günü (pazartesi) kurulacak.

Dünya su tehdidi ile karşı karşıya

Son günlerde yaşanan sel felaketleri, kuraklık, hava sıcaklığının artması ile meydana gelen orman yangınlarını değerlendiren Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Uzaktan Algılama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ceyhun Özçelik, iklim krizinin şiddetini arttırarak devam ettiğini belirterek, dünyanın su tehdidi ile karşı karşıya olduğunu söyledi.

Fethiye’de bayram namazı 06.32’de

Kurban Bayramı nedeniyle halkın huzurlu bir bayram geçirmesi için Fethiye’de emniyet, jandarma ve belediye yetkilileri tüm tedbirleri alırken; bayram namazı saat 06.32’de kılınacak.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Kurban Bayramı nedeni ile bir mesaj yayımladı

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan mesajında; Bayramların, Milletimiz için kutsal ve müstesna günler olduğunu belirterek, “Bunun için bayramlar, yardımlaşmanın, kardeşliğin sevginin yoğun olarak yaşandığı önemli bir zaman dilimidir. Mübarek Kurban Bayramımız, Muğla’mız ve Ülkemiz için hayırlara, birliğe, beraberliğe ve dayanışmaya vesile olsun” dedi.

Başkan Otgöz, Kurban Bayramını Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında tüm İslam Âleminin, milletimizin ve Seydikemerli vatandaşların bayramını kutladı.

Kızkumu Plajı turist akınına uğradı

Muğla'nın Marmaris ilçesine 27 kilometre mesafede bulunan Turistik Orhaniye Mahallesi'nin simgesi Kızkumu Plajı yerli ve yabancı turistler ile doldu taştı. Turist kafilelerinin de Kızkumu Plajına akın akın gittiği ve çoğunluğunun maske takmadığı gözlemlendi.

Kurban Bayramı tatilinde kamp alanları doldu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 9 günlük Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen tatilciler kamp alanlarını doldurdu.

Dalyan’da bayram yoğunluğu başladı

Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı turistik Dalyan Mahallesi'nde bayram tatili yoğunluğu başladı. Pandemi nedeniyle sezona 3 ay gecikmeli başlayan ve İztuzu plajına dolmuş seferleri düzenleyen tekneler de yoğunluk nedeniyle seferlerinin sayısını artırdı.

Bodrumlu vatandaştan turist yoğunluğuna tepki:

Kurban Bayramı tatili için Muğla'ya akın eden yerli turistler, yöre halkını isyan ettirdi. Bir vatandaş, Çayı bedava mı veripdurula bu Bodrum'da. Evinizde oturugosenize' dedi.

Cemile Şaşmaz, “Kayaköy’ü kaçak yapılar bitiriyor”

Fethiye, Kayaköy’de yaşanan su ve elektrik kesintileri vatandaşlara zorluklarla karşı karşıya bırakıyor. Su kesintilerinden çokça etkilenen Kayaköy sakinleri Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ)’ye isyan etti.

CHP’li Vekil Suat Özcan; “Ağaçları kestikten sonra susuz kalırsanız, para kazanmışsınız neye yarayacak?”

Milas’a bağlı İkizköy Akbelen ormanında yapılmak istenen katliama köylüler geçit vermiyor. Bölgede direnişe başlayan köylülere CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan’da destek vererek açıklamalarda bulundu.

Toplam 14640 haber.