Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Fethiye’nin nüfusu bayramda 1 milyonu geçti

Dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinin ikinci gününde Muğla'nın Fethiye ilçesinde nüfus yoğunluğu yaşanırken, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye'nin nüfusunun bir milyonu geçtiğini belirtti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise ilçeye tatil için gelecek olan tatilcilere çağrıda bulunarak 'Lütfen Fethiye'ye gelmeden önce otellerde rezervasyonlarınızı yaptırın' dedi.

Başkan Kökten'den Tatilcilere Su Jesti

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammed Kökten, Ölüdenizde kilometrelerce uzayan araç kuyruğunda bunalan sürücü ve yolculara soğuk su ikramında bulundu.

Marmaris Kaymakamı Aksoy, Halkla Yüz Yüze Bayramlaştı

Coronavirüs Pandemisi’nin Türkiye de başladığı 11 Mart 2020’den bu yana; alınan tedbirler ve yapılan uygulamalarla Türkiye’nin en başarılı merkezi kabul edilen, Muğla’nın Marmaris ilçesinde, 2 yıl aradan sonra oldukça sıcak bir bayramlaşma yaşandı.

Ciğerci Mahire Bayramda Yoğun Talep

Her geçen gün kendini geliştiren Ciğerci Mahir, Kurban Bayramında müşterilere yetişemiyor. Deneyimli kadrosu, alanında uzman ustaları ile lezzet, temizlik ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Ciğerci Mahir, Kurban Bayramı tatili nedeniyle çevre illerden Fethiye’ye ziyarete gelen müşterilerinle dolup taşıyor.

Kurban Kesim Yerlerinde Yoğunluk Yaşandı

Fethiye’de Kurban Bayramının 2. gününde de mezbahalarda yoğunluk oluştu. Vatandaşlar kurbanlıklarını kestirmek için başta mezbaha olmak üzere diğer kesim yerlerine hücum etti.

Fethiye’de acemi kasaplar yine kendilerini kesti!

Kurban Bayramı’nın 1. ve 2. gününde Fethiye genelinde kurban kesimi sırasında kendini yaralayan kişiler hastanelerin acil servislerine koştu.

Ak Partililer Seydikemer Belediyesinde Bayramlaştı

Seydikemer’e gelen AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Nil Hıdır ve AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı Gültekin Akça; Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve AK Parti İlçe Teşkilatıyla bayramlaştı.

Organik içeceğin ilk etkinlikleri Bodrum ve Marmaris’te gerçekleşti

Organik içerikli gazlı içecek serisi ORGANICS by Red Bull, Bodrum Sail Loft ve Marmaris Bonjuk Bay'de tüketicilerle buluştu.

Polis ekiplerinden çocuklara bayram şekeri

Muğla'nın Kavaklıdere İlçesinde polis ekipleri, kapı kapı dağıttıkları şeker ve çikolatalarla çocukları mutlu etti.

Seydikemer Kaymakamı Yazgan'dan Bayram Ziyaretleri

Seydikemer Kaymakamı Ayhan Yazgan, Kurban Bayramı Ziyaretleri kapsamında halkın huzuru ve güvenliği için 7/24 çalışan güvenlik kuvvetlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Kaymakamdan Şehit Ve Gazi Ailelerine Bayram Ziyareti

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ve beraberindekiler Kurban Bayramı nedeni ile şehit aileleri ile gazilere ziyarette bulunup, sohbet etti.

Ak Parti Teşkilatı Bayramlaştı

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi. Yoğun bir katılımın olduğu tören, AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Nil Hıdır ve AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı Gültekin Akça’nın katılımı ile gerçekleştirildi.

Protokol Üyelerinden Kolluk Kuvvetleri İle Huzurevine Bayramlaşma Ziyareti

Kurban Bayramı nedeni ile Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat öncülüğünde protokol üyeleri Sahil Güvenlik Bot komutanlığı, Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne bayram ziyareti gerçekleştirdi.

Şehit Aileleri Ve Muharip Gaziler Derneğine Protokolden Bayramlaşma Ziyareti

Kurban Bayramı nedeniyle Fethiye Kaymakamlığının düzenlediği bayramlaşma töreninin ardından protokol üyeleri Fethiye Gaziler Derneğini ziyaret etti.

Karadan, denizden ve havadan Bodrum’a turist yağdı

Kurban bayramının ilk günü Bodrum sahillerinde adım atacak yer kalmazken, otel doluluk oranları yüzde 90'ı aştı. Trafik yoğunluğunun yaşandığı ilçede nüfusun 1 milyonu geçtiği tahmin ediliyor.

Fethiye Protokolü Bayramlaştı

Kurban Bayramı nedeniyle Fethiye Kaymakamlığının düzenlediği bayramlaşma törenine protokol üyelerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve Oda başkanları ile siyasi parti Başkan ve üyeleri katıldı. Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonunda yapılan bayramlaşma töreni samimi bir ortamda gerçekleşti.

CHP’li Erbay, Kurban Bayramı’nı Akbelen direniş nöbetinde vatandaşlarla karşıladı

Muğla'nın Milas ilçesi İkizköy’de bulunan 740 dönümlük Akbelen ormanında ağaçların kesilmesine karşı direnen bölge halkının nöbeti devam ediyor. Ağaç katliamına karşı vatandaşlar tarafından başlatılan direniş nöbetine katılan ve vatandaşlarla birlikte iki gündür nöbet tutan CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, “Muğlamızın her köşesi ayrı güzellikte. Ancak eşsiz güzellikteki ormanları ve kıyıları ile yeraltı ve yerüstü kaynakları talan ve yağma tehdidiyle karşı karşıya. Bunun son örneğini İkizköy’deki Akbelen ormanında yaşıyoruz. Ancak doğamızın talanına karşı sonuna kadar direneceğiz.” dedi.

Murat Karacabey’den Kurban Etini Saklama Ve Pişirme Tüyoları

Kurban Bayramı geleneği olan etin kesimden sonra doğru şekilde muhafaza edilmesi ve pişirilmesi sağlık için büyük önem taşıyor. Mur-et Karacabey işletmecisi Et Uzmanı Murat Karacabey etin kesim sonrası parçalanması, paketlenmesi ve kurban etinin pişirilmesi hakkında son derece önemli tavsiyelerde bulundu.

Diyetisyen Arsal’dan Kurban Bayramında Beslenme Tavsiyesi

Diyetisyen Gamze Arsal, Kurban Bayramı öncesi et tüketiminin kontrolü konusunda uyarılarda bulundu.

Toplam 14643 haber.