Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Bodrumlu vatandaştan turist yoğunluğuna tepki:

Kurban Bayramı tatili için Muğla'ya akın eden yerli turistler, yöre halkını isyan ettirdi. Bir vatandaş, Çayı bedava mı veripdurula bu Bodrum'da. Evinizde oturugosenize' dedi.

Cemile Şaşmaz, “Kayaköy’ü kaçak yapılar bitiriyor”

Fethiye, Kayaköy’de yaşanan su ve elektrik kesintileri vatandaşlara zorluklarla karşı karşıya bırakıyor. Su kesintilerinden çokça etkilenen Kayaköy sakinleri Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ)’ye isyan etti.

CHP’li Vekil Suat Özcan; “Ağaçları kestikten sonra susuz kalırsanız, para kazanmışsınız neye yarayacak?”

Milas’a bağlı İkizköy Akbelen ormanında yapılmak istenen katliama köylüler geçit vermiyor. Bölgede direnişe başlayan köylülere CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan’da destek vererek açıklamalarda bulundu.

Bodrum kırmızı alarma geçti, nüfus 1 milyonu geçti

Kurban bayramı tatilinin ilk gününde Bodrum nüfusu 5 katına çıktı. 550 km'lik karelik alana 1 milyon insan geldi.

İzmir’deki Muğlalılar Derneğinde Karaöz yeniden başkan

İzmir ilinde yaşayan Muğlalıların 1985 yılında kurduğu, Muğla İli Kültür ve Dayanışma Derneğinin son genel kurulunda iş insanı Mehmet Karaöz, yeniden başkanlığa seçildi.

Balayı için Marmaris’e gelen çift tekme tokat birbirine girdi

Balayı için Muğla'nın Marmaris ilçesine gelen ve yeni evli olduğu öğrenilen çift, tekme tokat birbirine girdi. Yeni evli genç çiftin balayı niyetiyle geldikleri tatil beldesinde tekme tokat kavgaları vatandaş kamerasına böyle yansıdı.

Dolu dolu bir tatil önerisi Dalyan

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala tatil bölgelerine akın başladı. Türkiye'nin birçok bölgesinden vatandaşlar Aydın, Muğla ve Antalya'ya gidiyor. Tatilcilerin en fazla rağbet gösterdiği bölgelerden Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı dünyaca ünlü Dalyan ve İztuzu Plajı da birçok alternatifi ile tam anlamı ile cazibe merkezi haline geldi.

Başkan Ahmet Aras, personeli İle bayramlaştı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Kurban Bayramı öncesi belediye personeli ile bayramlaştı. Bodrum Belediyesi Trafo Kafe'de gerçekleşen bayramlaşma programına belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personel katıldı.

Bayram Öncesi, Ekmeğe Şok Zam

Fethiye’de bazı fırıncılar 1.50 TL'den satılması gereken ekmeği 2 TL’den satmaya başladı. Resmi kurumlardan herhangi bir açıklama yapılmazken, sabah ekmek almaya giden vatandaşlar ekmeğin fiyatının 2 TL olduğunu görünce şoka uğradı.

Bodrum’da bir ayda 381 inşaat çalışması durduruldu

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, inşaat yasakları dolayısıyla yapılan çalışmalarda son bir ayda 381 inşaat çalışmasının durdurulduğunu belirterek, bayramda yaşanabilecek sorunlara karşı personelle birlikte 7/24 sokakta olacağını ifade etti.

Marmaris Belediyesi’nde izinler kaldırıldı

Hem Marmaris sakinlerinin hem de tatile gelen vatandaşların rahat bir bayram geçirmesi için tüm hazırlıkları sürdüren Marmaris Belediyesi'nde tüm izinler kaldırıldı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü personeli 7/24 görev başında olacak.

Kaymakam Fırat’ın Kurban Bayramı mesajı

Kaymakam Eyüp Fırat Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

FETOB’da Yönetim Kurulunun Görev Dağılımı Yapıldı

Fethiye Otelciler Birliği, geçtiğimiz haftalarda olağan genel kurulunu gerçekleştirmişti.

Başkan Karaca’dan Kökten’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongre sonrasında Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanlığı’na seçilen Muhammet Kökten’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hamit Metiner, “Her bütçeye uygun kurbanlık var”

Kurban Bayramı yaklaşırken, Çatalarık Mahallesindeki Fethiye belediyesi kurbanlık hayvan pazarına kurbanlıklar getirilmeye başlandı. Fethiye'de yıllardır halka kaliteli ve ekonomik hizmetlerde bulunan Çarıklı Bizim Kasap, bu yıl da kurbanlık pazarında yerini aldı. Çarıklı Et Sahibi Hamit Metiner, ''Vatandaşlarımıza her bütçeye uygun kurbanlık sağlayacağız. '' dedi.

Tokat; ‘Kurban bayramımız kutlu olsun’

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Tokat mesajında şu ifadelere yer verdi;

Başkan Tokat, Kadın Kooperatifi’nin Genel Kuruluna Katıldı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat bugün S.S. Milas Anatolie Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin Genel Kurulu’na katıldı.

Kurban Bayramı öncesi otogarda yoğunluk yaşanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını açıklamasının ardından Fethiye otogarında da yoğunluk yaşanmaya başladı. Fethiye’den diğer il ve ilçelere yapılan seferlerde yoğunluk yaşanıyor. Uygulanan fiyatların bayram sonuna kadar geçerli olduğunu belirten Satış Sorulusu Hayati Cıs, “Uygulanan fiyatlar bayramın sonuna kadar bu şekilde devam eder. Ama sonrasında ne olacağı şuan belli değil” dedi.

Akıllara zarar “Akıllı kavşak!”

Muğla’nın merkez ilçesi olan Menteşe’deki akıllı kavşakta sürücüleri çileden çıkartmaya devam ediyor. Trafiğin felç olmasına neden olan akıllı kavşak ile ilgili CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin’de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na “katlı kavşak yapmayı düşünmüyor musunuz?” diye sordu.

Toplam 14643 haber.