Magazin

Son dakika Magazin haberleri, en son Magazin haberler,, Magazin haberleri burada, haber oku | Magazin

Magazin Haberleri

‘Fethiye Çiftetellisi’ klibi görücüye çıkıyor

Fethiye müzik dünyasının sevilen seslerinden Banu Büyüksolak, Netd Müzik ile yaptığı anlaşma ile Fethiye çiftetellisini yeniden yorumladı. Günümüzde eski popüler eserlerin cover yapılarak farklı tarzda yorumlanmasına Banu Büyüksolak da Fethiye Çiftetellisi ile katıldı. Haftalar süren çekimler tamamlanırken, sanatçı Banu Büyüksolak SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener'i ziyaret ederek çekimler hakkında bilgiler aktardı. Büyüksolak " Fethiye'de milli marş gibi herkesin söylediği güzel parçamızı biraz daha değiştirerek daha güzel bir şekilde revize ederek izleyenlere sunmak istedik" dedi.

Nursel Özdemir’den çocuklarda internetin güvenli kullanımı

Özel Eğitim alanında yapmış olduğu yenilik ve çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Nursel Özdemir Kurumları son dönemde çocukların sosyal medya ve oyunlara artan ilgisi ile alakalı konulara değindi.

Fatma Girik doğum gününde unutulmadı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yaşamını Bodrum'da sürdüren usta oyuncu Fatma Girik'i sürpriz doğum günü ziyaretinde bulundu.

Gülşah Saraçoğlu tarafından sözlü şiddete maruz kalan Gökhan Göz suskunluğunu bozdu

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu eski sevgilisine sosyal medyadan ettiği küfürler sonrası takipçilerinden özür diledi. Ünlü iş adamı Gökhan Göz ise suskunluğunu bozarak, 'Kadına karşı şiddete hayır dediğimiz gibi erkeğe karşı şiddetinde sonuna kadar karşısındayız' dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ’un Köyceğiz fotoğrafları hayranlarından ilgi gördü

Köyceğiz'de eşiyle birlikte tatil yaptığı öğrenilen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarına hayranlarından büyük ilgi oldu.

Ünlü zurna sanatçısı sevilen sanatçıya eşlik etti

Ünlü zurna sanatçısı Halil Çokyürekli, Fethiye’nin sevilen seslerinden Banu Büyüksolak’ın Fethiye Çiftetellisi eseri için stüdyoda canlı kayıt yaptı. Fethiye’yi ve yörenin müziklerini çok sevdiğini belirten Çokyürekli, Fethiye Çiftetellisi’nin yorumunu ve aranjesini çok beğendiğini dile getirdi.

Fethiyeli genç sanatçı başarı yolunda ilerliyor

Fethiyeli genç şarkıcı Ogün Karasel, şarkıları ve müzik yorumu ile büyük beğeni kazanıyor. Klipleri ve şarkılarıyla sosyal medyada büyük beğeni kazanan Ogün Karasel, FRT TV Reklam Müdürü Tolga Elikli’yi ziyaret etti.

Tuğba Ekinci Bodrum’da çöp topladı

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci Bodrum'un en ünlü koylarından biri olan Küdür sahilinde çöp topladı. Bodrum Belediyesine desteğe gelen Ekinci Azerbeycan'a mesaj göndermeyi de unutmadı. Ekinci, 'Baba tarafım Azeri, Genceliyiz. Bütün Azeri vatandaşların yaralarını sarmak istiyorum. Biz onlarla her zaman kardeşiz. İki devlet bir milletiz. Hiç bir zaman ayırt etmedik onları kendimizden. Onlarda bizi etmediler. Ayrıca Azeri olduğum içinde çok gururluyum dedi.

FETHİYE’DEN ÜNLÜLER GEÇTİ

Pandemi nedeniyle aylardır evlerine kapanan ünlüler, normalleşme ile birlikte Ege ve Akdeniz sahillerine akın etti. Sunucu Özlem Yıldız ile oyuncular Taner Ölmez ve Rıza Kocaoğlu tatil için geldikleri Fethiye’yi çok sevdiler.

Yeliz Yeşilmen çocukları ile Yörük müzesini gezdi

Şarkıcı ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, çocuklarıyla birlikte tatil yaptığı Fethiye’de; Enver Yalçın’a ait Yörük müzesini gezdi. Aile olarak doğal ortamları tercih ettiğini söyleyen Yeşilmen, yeni şarkısını pandemi nedeniyle ertelediğini ifade etti.

TÜRKAN SULTAN' IN FETHİYE KEYFİ

Türk Sinemasının "Sultan"ı Gözlerden Uzak Fethiye’nin Keyfini Çıkardı Türk sinemasında "Sultan" lakabıyla da bilinen Türkan Şoray, kardeşi Nazan Şoray ile birlikte Mavi Yolculuk yaptığı tekne ile geldiği Fethiye’de gözlerden uzak Aborda Balık Evi’nde akşam yemeği yiyerek, Fethiye’ nin keyfini çıkardı. Türkan Sultan daha sonra Fethiye Paspatur Çarşısı’nda tur attı. Hayranlarının ilgisi karşısında ünlü sanatçı, “Fethiye’nin sıcak, samimi insanlarının ilgisi beni mutlu etti” dedi.

KAPANAN ÇAKRALAR ÇAKRA ESPRESSO BAR'DA AÇILDI...

Ahmet Çevik tiyatrosu ekibi Fethiye'de oynadıkları Ramazan’da Cümbüş adlı oyunun ardından tatil tercihini Fethiye’den yana kullandı.

Tuğba Yurt Mest Etti

“Güç Bende Artık” klibiyle iddialı bir çıkış yakalayan pop müziğinin güçlü seslerinden Tuğba Yurt Aydın konseri sonrasında Hisarönünde Revolution Club’te hayranlarıyla buluştu.

Fethiye Çalış’a Rus Gelin

Uzun yıllardır tatil beldesi Fethiye Çalış’ta bar işletmeciliği yapan Mehmet Karabacak; Rus vatandaşı Katherine Kharlamova ile hayatını birleştirdi. 4 yıl önce Fethiye Çalış’a tatile gelen Rus vatandaşı Katherine Kharlamova; bar işletmeciliği yapan Mehmet Karabacak ile tanıştı. 4 yıl önce başlayan bu arkadaşlık büyük bir sevgiye dönüşerek evlilik ile sonuçlandı.

Toplam 204 haber.