Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

Oda Başkanlarından Otgöz’e Ziyaret

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Seydikemer Belediye Başkan adayı Yakup Otgöz’ü ilçe seçim bürosunda, ilçedeki bazı sivil toplum kuruluşları başkanları ziyaret ederek başarılar diledi. Görüş alışverişlerinin de olduğu ziyaret oldukça samimi bir havada gerçekleşti.

Karaca; “Rozetsiz Başkan Olacağım”

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Fethiye Belediye Başkan adayı olan Alim Karaca, Belediye Meclis Üyesi adayları ve ekip arkadaşlarıyla seçim gezilerini sürdürüyor. Fethiye’deki esnaf ziyaretlerini sürdüren Karaca vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Seçimlere sayılı günler kala mahalle ziyaretleri, sivil toplum kuruluşları ziyaretlerinin yanı sıra akşam ev ziyaretlerini gerçekleştiren Karaca, “asıl çalışmanın 31 Mart’ın sonrasında olacağını ve 5 yıl boyunca yakında açıklayacakları projeleri gerçekleştirmek için gayret sarf edeceklerini” dile getirdi.

Kadın buluşmasına yoğun katılım

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut ve Meclis Üye Adayları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Fethiyeli kadınlar ile “Kadın Dayanışması” çayında bir araya geldi. Çok sayıda kadının katıldığı etkinlikte Nagihan Bulut, meclis listesinde yer alan kadınları tanıttı. İyi Parti’nin ‘Kadın Dayanışma’ çayında Fethiye’nin yerel sanatçıları sahne aldı. Konukları ile yakından ilgilenen Bulut, yoğun geçen seçim çalışmaları arasında kadınlarla birlikte yorgunluk attı.

Kayabaş “Büyük projelerle geliyoruz”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, seçim çalışmaları kapsamında Karagedik Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Program öncesinde büyük bir sevgi ve teveccüh ile karşılanan Kayabaş, Fethiye’nin mega kent olma yolundaki projelerini anlattı. Halkın yoğun katılımının olduğu miting etkinliğinde Kayabaş, büyük projelerle Fethiye’nin örnek bir şehir olacağını vurguladı.

Projelerini tek tek anlattı

Vatan Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Selçuk Selvi projelerini açıkladı. Vatan partisi Fethiye ilçe başkanlığında düzenlenen proje tanıtım etkinliğine partililer ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Saatcı, “Liderlerin değil, halkın önünde eğilenlere destek verin”

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Marmaris’in Bozburun Mahallesi’nde halka seslendi. Halk ittifakının ‘İstediğimi aday yaparım, istediğimi yapmam ve siyaset dışı bırakırım’ zihniyetine karşı bir başkaldırı olduğunu belirten Bağımsız Aday Saatcı, “Liderlerin önünde değil, halkın önünde eğilenlere destek verin.” dedi

Selçuk Selvi; “Bir başkadır Fethiye”

Fethiye’de 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte Vatan Partisi Belediye Başkan Adayı Selçuk Selvi ve Belediye Meclis Üyesi Adayları katılım sağladı.

Kayabaş, “Fethiye Örnek Şehir Olacak”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş seçim çalışmaları için gittiği her yerde vatandaşlardan büyük sevgi ve destek görüyor. Cami, Ölüdeniz ve Yanıklar mahallelerinde halkın yoğun katılımı ile gerçekleşen miting programlarında halka seslenen Kayabaş, gönül belediyeciliği ile herkesi kucaklayacaklarını bildirdi.

Başkan Kocadon Ula’dan seslendi

“Bizim –cekler ile –caklar ile vakit geçirecek zamanımız yok! Biz üreten, kazanan, birlik-beraberlik içinde kooperatifleşen, birlikleşen bir Muğla için; kazananı daha fazla kazandırmak, üreteni daha fazla ürettirmek için bu görevlere talip olduk”

Karaca’ya kadınlardan destek

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca seçim gezileri kapsamında Beşkaza Meydanındaki törenlere katılarak 8 Mart Dünya Emekçi kadınların günlerini kutladı. Belediye Meclis Üyesi adayları, CHP İlçe Başkanı avukat Ali Özgür Kullukçu ve kadın kollarının da eşlik ettiği Karaca, tören alanındaki kadınlara karanfil dağıttı. Çiğdem Karaca’nın da eşlik ettiği gezilerde Alim Karaca’ya kadınların ilgisi yoğun oldu.

Kayabaş, “Çam balımız marka olacak”

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş seçim çalışmaları kapsamında İnlice, Gökçeovacık ve Karacaören mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Ziyaret ettiği mahallelerde büyük bir ilgiyle karşılanan Kayabaş, gönül belediyeciliği anlayışıyla her bölgeye eşit hizmet verileceğinin sözünü verdi.

Behçet Saatcı’nın seçim koordinasyon merkezi açılışı mitinge dönüştü.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Muğla’nın merkez ilçesi Menteşe’de, ‘Halkın İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı. Muğla’nın 13 ilçesinden vatandaşların katılımıyla mitinge dönüşen açılışta, Kurşunlu Meydanı’nı dolduran kalabalığa seslenen bağımsız Aday Saatcı, Muğla’nın 31 Mart’ta tarih yazacağını belirterek, “Bizim arkamızda partiler, sermayeler, iktidar yok. Sadece halk var.” dedi.

Nagihan Bulut’tan Huzurevi Ziyareti

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut huzurevi sakinlerini ziyaret etti. İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam ediyor.

Yapı ruhsatları 15 günde teslim edilecek

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda sivil toplum kuruluşları, esnafları ve mahalleleri ziyaret eden Kayabaş, projelerini anlatıyor ve kendine yöneltilen talepleri dinliyor.

Bayır ve çevre köyleri 2B sorunu yakında çözümleniyor

Muğla'nın Seydikemer İlçesi Bayır Mahallesi ile çevre mahallelerde 2B sorununun bu yıl içinde çözümleneceği bildirildi. Bayır, Çökek ve Dere Mahallelerinde vatandaşların büyük bir sorunu olan 2B sorununun çözümlenmesi için yapılan toplantıya mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Bayır Mahallesindeki toplantıya Seydikemer Orman İşletme Müdürü Ömer Kahraman, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü, Kadastro müdürü Mehmet Demez, Milli emlak müdürü Derya Şaşmaz, Yapraktepe Orman işletme şefi Cenk Mehmet Ünal, Muğla Çevre Şehircilik Milli Emlak Müdür Yardımcısı Alaattin Yalçın ile muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı. Toplantıda yöredeki 2B sorunu geniş şekilde ele alındı. Mahalle sakinleri taleplerini dile getirirken, yetkililer 2B ile ilgili kanun maddelerini hatırlattı. Yapılan toplantının uygun yapılmış kesinleşmiş 2B konusunda bilgilendirme olduğu ifade edilirken, bundan sonra yapılacak kullanım kadastrosu ve 2B'lerin satışı konusunda da vatandaşların bilgilendirildiği ifade edildi.

BULUT, İŞ DÜNYASININ GÖRÜŞLERİNİ ALDI

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut, MÜSAİD Fethiye Şubesi Başkanı Kemal Tufan’ı ziyaret ederek iş dünyasının yerel yönetimden beklentilerini dinledi ve Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere yapacakları projelerden bahsetti.

Bulut’tan THK Fethiye Şubesine ziyaret

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut Türk Hava Kurumu Fethiye Şubesini ziyaret etti. THK ve Şube çalışmaları hakkında Şube Başkanı Mustafa Özkaya’dan bilgi alan Bulut, THK bünyesinde verilen eğitimlerin Fethiye’de de verilebilmesi için geliştirilen ‘Hava Sahası’ hakkında da bilgi aldı. Bulut, THK Fethiye Şubesi ziyaretçi defterini de imzaladı.

BULUT, OTELCİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut, Fethiye Otelciler Birliğini ziyaret ederek Başkan Bülent Uysal’dan sektörün sorunları hakkında bilgi aldı.

Başkan Saatcı, “Muğla’da dip dalgası zirve yaptı”

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Yatağan’da alkış ve tezahüratlarla karşılandı. Muğla’nın her ilçesinde önüne geçilmeyecek bir halk hareketi yaşandığını vurgulayan Başkan Saatcı, “Daha önce bir dip dalgası olduğunu söylemiştim. Bugün dip dalgasının zirve yaptığını görüyorum.” dedi.