Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

Muhittin Kayabaş, “Göcek her anlamda markamız olacak”

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş’a destek her geçen gün artıyor. Her zaman halkın içinde olan Kayabaş, Fethiye ve çevresinde ziyaret ettiği bölgelerde yakın ilgiyle karşılanıyor.

Karaca “Boş tartışmalarla vakit kaybetmeyeceğiz”

Aday adayı olduğu günden beri partili partisiz tüm kesimlerden ilgi gören CHP Fethiye Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca’ya destek her geçen gün biraz daha artıyor. Ziyaret ettiği sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve vatandaşların samimi yaklaşımlarıyla karşılanan Alim Karaca, “Her geçen gün büyüyen, büyürken sorunları da artan Fethiye’de sorunların konuşulma dönemini bitirip çözüme kavuşturma dönemini başlatmaya geliyoruz” diye konuştu.

Başkan Saatcı, Muğla’da esnaf temsilcileriyle görüştü.

Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, Muğla’nın merkez ilçesi Menteşe’de esnaf temsilcileriyle görüştü.

Başkan Saatcı’ya bir destek de Yatağan’dan…

Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, Yatağan Belediye Başkanı CHP’li Hasan Haşmet Işık’a Yatağan’da bir araya geldi. Başkan Saatcı’ya destek ve katkı vereceğini söyleyen Başkan Işık, “Başkan Saatcı, Yatağanlıları şimdiye kadar samimiyetle Fethiye’de misafir etti. Fethiye’de 4 dönem başarılı hizmetler yaptı. Bunlar unutulmaz” diye konuştu.

Muhittin Kayabaş’tan destek sözü

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş ve beraberindeki heyet Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Şahin ve yönetimini ziyaret etti.

Alim Karaca “Muhtarlarımız belediyemizin en önemli temsilcileri olacaktır"

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca muhtarlarla bir araya geldi. Fethiye Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Alim Karaca; Fethiye’nin mahalle muhtarları ile yaptığı görüşmelerde karşılıklı fikir alışverişleri yapılarak; mahallelerin sorunları dinlendi.

Hıdır; “Bir 1 bir üzülen Muğla'lı hemşehrilerimizin bir1bir gönlünü alacağız”

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır ve AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş; seçim çalışmaları programı kapsamında Fethiye’de görev yapan yazılı ve görsel medya temsilcileri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Muhittin Kayabaş’a büyük destek

AK Parti’nin Yeni Mahalle, Cami ve Çatalarık mahallelerindeki üyeleriyle tanışma ve istişare toplantısına yoğun bir katılım oldu. Büyük bir destek ve sevgi seli ile karşılanan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, Fethiye’ye artı değer kazandıracak ve gelecek nesillere uzanacak projelere imza atacaklarını söyledi.

Ortaca’da Başkan Saatcı rüzgarı…

Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, Ortaca Belediye Başkanı ve adayı Hasan Karaçelik’in seçim bürosu açılışına katılım sağladı. Ortaca halkının büyük ilgisi karşılanan Başkan Saatcı, “Biz düzen bozmaya değil, düzeni kurmaya geldik, oyunu kurmaya geldik!” derken konuşması sık sık halk tarafından alkışlarla kesildi.

Alim Karaca; “Derdimiz hizmet etmek”

CHP Fethiye Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca; odaları ziyaret etti. Alim Karaca oda yönetimleri ve çalışanları tarafından oldukça sıcak karşılandı. Konuşmasında bölgemizin ekonomik ve sosyal olarak gelişmesi, daha insanca bir yaşamın tesis edilmesi amacıyla hazırlanacak projelerde ilgili meslek odaları ile işbirliği içinde çalışacaklarını belirten Alim Karaca “31 Marttan sonra bölge ekonomisini canlandıracak uygulama ve projeleri bir bir hayata geçireceğiz. Her geçen gün büyüyen Fethiye’mizin boş tartışmalarla vakit kaybetme lüksü yok. Hiçbir kurumla, kişiyle kavga etme niyetimiz yok. Derdimiz hizmet etmek” diye konuştu

Muhittin Kayabaş, “Kimseye ayrımcılık yapılmayacak”

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş beraberinde AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, Cumhur İttifakı ortağı MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura ve MHP’nin geçmiş dönemlerde ilçe başkanlığını yapmış olan Cengiz Çay ile birlikte Köprübaşı Mevkii’ndeki esnafları ve Fethiye Belediyesi Tamirhane Atölyesi’nde görev yapan personeli ziyaret ettiler.

CHP’DEN FTSO’YA ZİYARET

CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ve CHP Heyeti, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Dalyan’dan Başkan Saatcı’ya destek ziyareti

Ortaca’nın Dalyan Mahallesi’nde faaliyet gösteren TUSEV Vakfı ile Dalyan Özel Tekne Kooperatif Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Fethiye Belediye Başkanı, Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı’ya destek ziyaretinde bulundu. Muğla’nın kucaklaşmaya, hoşgörüye ve ortak akla ihtiyacı olduğunu vurgulayan Başkan Saatcı, “İnanmadığım hiçbir işe girmem. Kamuoyu araştırmaları yaptırdım. Gayet iyi durumdayız” dedi.

Karaca; ''Fethiye'miz kavga istemiyor, kucaklaşmak istiyor''

CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Fethiye'deki basın mensupları ile kahvaltılı bir toplantıda buluştu. Boğaziçi Restoranda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca'nın düzenlediği kahvaltılı toplantıya CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, CHP Muğla eski Milletvekilleri Sami Gökmen, Ömer Süha Aldan, Ali Cumhur Yaka'nın yanı sıra Fethiye'deki basın mensupları katıldı.

Saatcı; “Muğla’yı Muğla ile Yönetmeye geliyoruz”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına bağımsız aday olacağını açıkladı.

Başkan Adayı Hıdır bakırın ustalarını ziyaret etti..

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, seçim çalışmaları kapsamında Kavaklıdere ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. İlk olarak Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir’i makamında ziyaret eden Dr.Mehmet Nil Hıdır, ardından esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Başkan Saatcı; “Kararımız bu akşam belli oluyor”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, EMITT değerlendirme toplantısında gazetecilerin siyasi gündemle ilgili sorularını yanıtladı. Adaylık kararı konusunda Çarşamba veya Perşembe gününü işaret eden Başkan Saatcı, 2014 yılı yerel seçimlerinde çok az oyu olan bir siyasi partiden seçimi kazandığını hatırlatarak, “Biz yarışma kültüründen korkmayız” dedi. Başkan Saatcı, Muğla genelinde adaletli ve hakkaniyetli bir ittifak olmadığı takdirde, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olacağını yineledi. Muğla genelinde bir kamuoyu araştırması da yaptırdığını söyleyen Başkan Saatcı, “Muğla’da bizim açımızdan bir sıkıntı yok” dedi.

Vatan Partisi’nin adayı Selçuk Selvi

Vatan Partisi Fethiye Belediye başkan adayını ilan etti. Vatan Partisi Fethiye İlçe başkanı Selçuk Selvi Fethiye belediye başkan adayı oldu. Fethiye’nin başarılı siyasetçilerinden Selçuk Selvi; Vatan partisi Fethiye ilçe merkezinde düzenlenen aday tanıtım etkinliğinde adaylığını ilan etti. Aday tanıtım etkinliğine Vatan Partisi Muğla İl Başkanı Günal Dal, İl sekreteri Doğan Özkan, Fethiye ilçe yönetimi ve partililer katıldılar.

“Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız”

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda ziyaret ve toplantı programları gerçekleştiren Kayabaş, halkın yoğun sevgisi ve desteği ile karşılanıyor.