Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

6. Elo Satranç Turnuvasında ödüller sahiplerini buldu

Menteşe Belediyesi, Muğla Fenerbahçeliler Derneği ve Türkiye Satranç Federasyonu Menteşe İlçe Temsilciliği tarafından birlikte düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 6. Elo Satranç Turnuvası Konakaltı Kültür merkezinde gerçekleşti. İki gün süren turnuvaya Ankara, İzmir, Antalya, Denizli, Aydın ve Manisa illerinden 105 satranç sporcusu katıldı.

7 ülkeden 500 sporcu, “Rekabetin Cinsiyeti mi olur?” mesajıyla yarıştı

Yeniköy Kemerköy Santralleri, ve çeşitli kurumların destekleri Bodrum, bu yıl 22-23-24 Nisan tarihlerinde ikinci kez düzenlenen dünyanın en zorlu mücadeleleri arasında yer alan 'Triatlon Yarışı'na ev sahipliği yaptı. 'Rekabetin cinsiyeti mi olur?' sloganıyla gerçekleştirilen yarışlar renkli görüntüler oluşturdu.

2. AMATÖR KÜME’DE SON HAFTA TAMAMLANDI

A ve B olmak üzere 2 gruptan oluşan 2. Amatör Küme karşılaşmalarında 10. hafta mücadeleleri oynandı. 6 takımın mücadele ettiği A grubunda 10. hafta karşılaşmaları oynandı. Sonuçlar ise şu şekilde;

MUĞLASPOR, BAL LİGİNDE KALDI

TFF Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele etme karşılaşmasında Muğla Atatürk Stadı’nda oynanan maçta Muğlaspor ile Ortaca Belediyespor karşı karşıya geldi. Muğlaspor, 17. Ve 45+1. Dakikalarda bulduğu gollerle rakibi Ortaca Belediyespor’u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından saha içerisinde futbolcular arasındaki kavgaya yöneticiler ve taraftarlarında dahil olmasıyla arbede yaşandı.

Yelkenli Yarışlarında derece elde ettiler

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) tarafından düzenlenen 14'üncü Nurolbank Campus Cup Yelkenli Yarışları sona erdi. Üniversite öğrencilerinin katılımıyla Marmaris Körfezi'nde gerçekleştirilen yarışlarda, 15 takımdan 250 öğrenci mücadele etti.

TGF Türkiye Kulüplerarası Golf Turu başladı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde iki gün sürecek TGF Türkiye Kulüplerarası Golf Turu başladı.

Futbolcu kızlar kupalarını aldı

Fethiye Halk Eğitim Merkezi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Futbol Turnuvası düzenlendi. Futbol Kursu Kursiyerleri’nin katıldığı turnuva sonucu şampiyon olan kız takımına kupa ve madalyaları verildi.

HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDEN TENİS TURNUVASI

Fethiye Halk Eğitim Merkezi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında tenis turnuvası düzenledi.

BELEDİYESPOR KÜREK TAKIMI’NDAN BÜYÜK BAŞARI

Fethiye Belediyesi Kürek Takımı, Deniz Küreği Kadınlar (1x) yarışında Simge Zeynep Gündüz ile Türkiye Şampiyonu oldu.

6 İLDEN 12 TAKIM VE 144 SPORCU MUĞLA’YA ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİ

2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan 19 Nisan – 22 Nisan 2022 tarihleri arasında Basketbol Okul Sporları Küçük Kızlar ve Erkekler Grup Birinciliği Heyecanı Muğla’da başladı.

GENÇ TAHA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ

Fethiye Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, katıldığı organizasyonlarda toplam 18 madalya kazanma başarısı elde eden Vali Recai Ortaokulu 7/A öğrencisi Güçhan Taha Akdağ’a hediye takdim ederek başarılarının devamını diledi.

Köyceğiz, Kano İl Birinciliği Turnuvası’ndan başarıyla çıktı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yapılan kano il birinciliği turnuvası tamamlandı.

FETHİYELİ OKÇULARIN BAŞARISI

Fethiye’de okçuluk sporuna ilgi gün geçtikçe büyüyor. Okçuluğa ilgisi artan Fethiyeli gençler son olarak Muğla’da düzenlenen İl Birinciliği müsabakalarında Fethiye adına başarılı sonuçlar aldılar.

MUĞLASPOR HÜKMEN GALİP

Ligden düşmesi kesinleşen Çine Madranspor, Denizli’de oynanacak olan Muğlaspor maçına çıkmadı. Hakem tarafından maç tatil edilirken, Muğlaspor-Çine Madranspor maçı, Çine Madranspor ekibinin olası bir maça çıkmayacağını beyan etmesiyle Muğlaspor’un hükmen galibiyetine karar verildi.

BELEDİYE BASKETBOL TAKIMI EVİNDE MAĞLUP OLDU

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, Ogm Ormanspor’la yaptığı mücadeleyi 88-115 kaybetti.

2. AMATÖR KÜME’DE KARŞILAŞMALAR DEVAM EDİYOR

A ve B olmak üzere 2 gruptan oluşan 2. Amatör Küme karşılaşmalarında 9. hafta mücadeleleri oynandı. 6 takımın mücadele ettiği A grubunda 9. hafta karşılaşmaları oynandı. Sonuçlar ise şu şekilde;

Rally Bodrum ödül töreni ile sona erdi

Rally Bodrum, Bodrum Meydanı'nda gerçekleşen finiş ve ödül töreni ile sona erdi. Halkın, ünlülerin ve sanat dünyasının yoğun ilgi gösterdiği Bodrum Rally renkli görüntülere sahne oldu.

Köyceğiz güreş müsabakalarına hazırlanıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi her yıl geleneksel olarak düzenlenen yağlı güreş müsabakalarına hazırlanıyor.

Bodrum’da ralli heyecanı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası'nda pilotlar kısasıya yarıştı. Zorlu parkurlardan geçen yarış araçları renkli görüntüler oluşturdu.

Toplam 2749 haber.