Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Kritik Maçın Kazananı Fethiyespor

Fethiyespor evinde ligde 3. sırada bulunan Orduspor 1967 ile karşılaştı. Kritik maçı lacivert beyazlılar Ali Han’ın güzel golü ile 1-0 kazanmasını bildi. Karşılaşmayı yaklaşık 3000 taraftar izledi. Galibiyetin ardından lacivert beyazlılar puanını 52’ye yükselterek ligde ki yerini korudu.

Karaçulhaspor şampiyonluğu kutladı

Karaçulhaspor şampiyonluğu kutladı. Çalıca pazaryerinde birçok vatandaşın katılımıyla gerçekleşen etkinlikde keyifli dakikalar yaşandı. Şarkılar ve türküler ile başlayan kutlama Belediye Başkanı Alim Karaca’nın ilk madalyayı oyuncuya takması ile devam etti. Sonrasında konuşan Karaca,’’ Bu yolda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum’’ dedi.

Karbon yakma yağ yak

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ‘’Karbon Yakma Yağ Yak’’ adlı bisiklet turu birçok sporsever vatandaşın katılımıyla Türk Büyükleri Anıtı toplanma noktasında başladı. Buradan başlayan tur Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin Beşkaza bölgesindeki yerleşkesinde bulunan İşletme Fakültesi’nde sona erdi.

Küçükler Futbol İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi

Küçük Erkekler Futbol İl Birincisi Yatağan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ortaokulu oldu. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol İl Birinciliği Müsabakaları Kötekli Futbol Sahasında yapıldı.

Tribünden inip top toplayıcısına saldırdı

TFF 2. Lig'de Bodrumspor, konuk ettiği Sivas Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek, ligde 3. sıraya yükseldi. Maçta Sivaslı taraftar sahaya girip top toplayıcıya saldırınca ortalık karıştı.

Öncelik 12. Adam İle Oynanacak Orduspor Maçı

Fethiyespor Pazar günü evinde Orduspor ile karşılaşacak. Lacivert beyazlılar da bu karşılaşmanın hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Antrenman öncesi Teknik Direktör Selehaddin Dinçel açıklamalarda bulundu.

Karaçulhaspor Karaca’ya Kupayla Geldi

Muğla Birinci Amatör Küme C Grubu'nda play-off maçında Karaçulhaspor, Marmaris Belediyespor’u yenerek Süper Amatöre yükselmişti. Karaçulhaspor Başkanı Mehmet Dalca ve yönetimi kupayla Karaca’yı ziyaret ettiler.

Zemin Orduspor Karşılaşmasına Hazırlanıyor

Fethiyespor, 27 Şubat Pazar günü 13.00’de kendi sahasında Orduspor’u ağırlayacak. Olumsuz saha koşulları sebebiyle önceki iç saha maçını Antalya’da Akdeniz Üniversitesi Futbol Sahası’nda oynayan Fethiyespor, Pazar gününki Orduspor maçını Fethiye İlçe Stadyumu’nda oynayacak.

Fethiyespor, Orduspor 1967 Maçına Hazırlanıyor

Fethiyespor, Orduspor 1967 karşılaşmasının hazırlıklarına Teknik Direktör Selahattin Dinçel yönetiminde hız kesmeden devam ediyor.

Menteşe Belediyesinden Ev Hanımlarına Ücretsiz Tenis Kursu

Menteşe Belediyesi ev hanımlara yönelik ücretsiz tenis kursu düzenliyor. Düzenlenen kurs ile ev hanımlarının spor yaparak sosyalleşmeleri amaçlandığını kaydeden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Kurslarımıza ev hanımları yoğun ilgi gösteriyor. Gelen talepler üzerine tenis kursumuzun ikinci grubunu da açtık. Çok yakında turnuva da düzenleyeceğiz.” dedi.

Fethiye Belediyespor Evinde Samsunspora Karşı

Fethiye Belediyespor evinde oynayacağı Samsunspor karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor.

Bodrum, Dünya Şampiyonasına Hazırlanıyor

2022 Dünya Optimist Şampiyonasına ev sahipliği yapacak Bodrum’da, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi’nde içinde yer aldığı İçmeler mevkiinde bulunan Yelken Kulüp’te yenileme çalışmaları devam ediyor.

Milas Belediyespor’da galibiyet sevinci

Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Ligi'nde 18. hafta karşılaşmalarında 20 Şubat 2022 Pazar günü saat 16.00'da Atatürk Spor Salonu'nda ligin sekizinci sırasındaki Ürgüpspor'u ağırlayan Milas Belediyespor, 3-0'lık galibiyetle rahat bir nefes aldı.

Büyükler Köyceğiz Kupası Kürek Yarışları Sona Erdi

Türkiye Kürek Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen “Büyükler Köyceğiz Kupası Kürek Yarışları” Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezinde yapıldı.

2. Amatör Küme Başladı

A ve B olmak üzere 2 gruptan oluşan toplamda 10 hafta sürecek olan Muğla 2. Amatör Küme 20 Şubat 2022 tarihi itibariyle başladı. 6 takımın mücadele ettiği A grubunda ilk karşılaşmalar tamamlandı. Sonuçlar ise şu şekilde;

Puan Farkı 1’e Düştü

23 hafta sonunda zirve yarışını sürdüren Fethiyespor ve Esenler Erokspor arasındaki puan farkı 1’e düştü.

Köyceğiz’de düzenlenen Türkiye Kürek Şampiyonası sona erdi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Türkiye Kürek Federasyonu tarafından düzenlenen Büyükler Türkiye Şampiyonası tamamlandı.

Fethiyespor kötü gidişata 'dur' dedi

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor 23. hafta karşılaşmasında ligin son sırasında bulunan Karabükspor ile karşılaştı. 4 maçtır kazanamayan lacivert beyazlılar deplasmanda oynadığı karşılaşmayı Burak Başkaya, Talha Mayhoş ve Ali Han Tuncer’in golleri ile 0-3 kazanmasını bildi.

Çıkış Noktası Karabük

Ligde üst üste aldığı kötü sonuçların ardından tekrar yükselişe geçerek Esenler Erokspor’a kaptırdığı liderliği almak için çalışmalarını sürdüren Fethiyespor yarın saat 13’de oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı için Karabük’e gitti.

Toplam 2726 haber.