Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Köyceğiz, Curling’te 3 takımla finallere katılma hakkı kazandı

Antalya'da yapılan Okul Sporları Floor Curling iller arası grup şampiyonasında Türkiye Şampiyonası heyecanı yaşandı.

2. Amatör’de 3. Hafta Tamamlandı

A ve B olmak üzere 2 gruptan oluşan toplamda 10 hafta sürecek olan Muğla 2. Amatör Küme’de 3. hafta karşılaşmaları tamamlandı. 6 takımın mücadele ettiği A grubunda sonuçlar şu şekilde;

Besiad, Kadınlar Günü Özel Söyleşisi İle “Kadına Şiddete Dur!” Diyecek

Bodrum esnaf ve iş insanlarının sosyalleşmesi, örgütlenmesi ve iş dünyasına yönelik geliştirme faaliyetlerinde bulunmak amacıyla kurulan ve bu vizyon ile faaliyetlerine devam eden Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD), geleneksel üye buluşma toplantısında bu kez ekonomi yerine sosyal bir konuyu mikrofona taşıyor.

Belediyespor Mersinden Puansız Ayrıldı

Fethiye Belediyespor 22. hafta mücadelesinde Mersin Büyükşehir Belediyespor'a konuk oldu. Fethiye temsilcisi deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 99-86 kaybetti.

Bodrumspor, galibiyetlerine bir yenisini ekledi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrumspor, Sarıyer’i 3-0 mağlup etti.

Fethiyespor, Gümüşhane’den 1 puanla dönüyor

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor 25. hafta karşılaşmasında Gümüşhanespor ile karşılaştı. Lacivert beyazlılar deplasmanda oynadığı karşılaşmadan 1 puan ile ayrıldı.

Fethiye Belediyespor Galibiyet İçin Mersin’de

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor 22. Hafta mücadelesinde Mersin Büyükşehir Belediyespor’a konuk oluyor.

Şimşekler Gümüşhane Yolunda

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor 25. hafta Gümüşhanespor ile deplasmanda karşılaşacak. Lacivert beyazlılar Çarşamba günü yaptığı son antrenmandan sonra Cumartesi günü oynayacağı karşılaşma için Gümüşhane’ye doğru yola çıktı.

2. Amatör’de 2. Hafta Tamamlandı

A ve B olmak üzere 2 gruptan oluşan toplamda 10 hafta sürecek olan Muğla 2. Amatör Küme’de 2. Hafta karşılaşmaları tamamlandı. 6 takımın mücadele ettiği A grubunda sonuçlar şu şekilde;

Mahaleller Çeyrek Final İçin Mücadele Edecekler

Fethiye Kaymakamlığı öncülüğünde Gençlik Spor Müdürlüğü’nün koordinesinde ve Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Sponsorluğu’nda düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nın son 16 turu kura çekimi yapıldı.

Bisikletseverler sezonu yine Marmaris’te açacak

Amatör yol bisikletçilerinin heyecanla beklediği ve bisiklet tatili olarak bilinen Boostcamp, bu yıl beşinci kez Türk Telekom Prime desteğiyle 23-27 Mart tarihleri arasında Marmaris gerçekleştirilecek.

11 Farklı İlden 324 Sporcu Muğla’da Futbol İçin Buluştu

Gençlik Spor Bakanlığı Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında yapılan Yıldız Futbol Grup müsabakaları 01-04 Mart 2022 tarihlerinde 9 farklı ilde yapılmaya başlandı.

Uluslararası I. Spor Oyunları Toplantısı

6-7-8 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan Uluslararası Kaunos 1.Spor Oyunları ile ilgili olarak toplantı düzenlendi.

Bodrum, Ralli İle Yaza Start Veriyor

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda heyecan, 15-17 Nisan tarihlerinde Bodrum Rallisi ile Muğla, Bodrum'da başlıyor. Karya Otomobil Spor Kulübü tarafından geçtiğimiz sezon şampiyonaya aday olarak düzenlenen ralli, bu sezon şampiyona açılış yarışı olarak ulusal statüde gerçekleştirilecek.

Muğla Basketbol U16 Kızlar Bölge Şampiyonasına Ev Sahipliği Yaptı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Menteşe Spor Salonu U16 Kızlar 2. Bölge Şampiyonasına ev sahipliği yaptı.

Köyceğiz'de okçuluk sporuna ilgi oluşturuyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Aday Hakemi ve Ferdi Lisanslı Sporcu Müberra Uçar, gönüllülük esasına dayalı olarak okullarda öğrencilere okçuluk sporunu tanıtma ve sevdirme adına çalışmalar yapıyor.

Fethiyeli Boksörler 2. Oldu

Muğla Bodrum’da yapılan İller Arası Boks Sparring Maçları 7 kulüp 64 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Arslan Fight Arena’dan Fethiye Halk Eğitim Müdürlüğü boksörleri 5 sporcu,1 Kulüp boksörü ve 2 antrenör katıldı.

Köyceğiz Belediyespor, evinde ağırladığı İzmir takımına mağlup oldu

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi 17. Haftası'nda Köyceğiz Belediyespor, evinde ağırladığı İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'ne 36-31 mağlup oldu.

Sendelesek De Ayağa Kalkmayı Bildik

Fethiyespor evinde Orduspor 1967 ile karşılaştı. Lacivert beyazlılar ikinci yarıda Ali Han’ın attığı güzel golle karşılaşmadan 3 puan almasını bildi. Galibiyetin ardından Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ve Futbolcular açıklamalarda bulundu.

Toplam 2726 haber.