Karaca, 'Hizmet Nasıl Yapılır Gösterdik'

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında Pazaryeri Mahallesi Karapınar (Karamuar) Mevkii'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Karaca, “Dünyanın en güzel şehrinde belediye başkanlığı yapıyorum. Personelimizle birlikte Fethiye’ye hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz” dedi. 

Yoğun ilginin olduğu halk buluşmasında 5 yıllık görev süresinde yaptığı yatırımları anlatan Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, yeni dönemde Fethiye’ye kazandırmayı hedeflediği projeleri hakkında da detaylı bilgiler aktardı. 41 mahalleye eşit hizmet yaptıklarının altını çizen Karaca, 2019 yılında vermiş olduğu sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. 

HAKKIMIZDA İNANILMAZ KİRLİ PROPAGANDALAR YAPMAYA BAŞLADILAR
Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca konuşmasında, “Ben olmazsam Alim Karaca miting düzenleyemez, Menteoğlu Mahallesi’nde ve Karamuar’da toplantı yapacağı zaman bana yalvardı diyen arkadaşımız gel de burayı gör bakalım. Gecenin bu saatinde, soğuk havaya rağmen burada olduğunuz için çok teşekkür ederim. Çıktığımız bu yolda 2019 yılından bu yana beni yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Birçok noktada sizler için halk evleri yaptık. Şu aralar bizim hakkımızda inanılmaz kirli propagandalar yapmaya başladılar. Özellikle sosyal medya çirkinleşmeye başladılar. Siz ne kadar çirkinleşirseniz çirkinleşin, biz elimizi size sevgiyle uzatmaya devam edeceğiz. Her partiye gönül vermiş insanlarımıza saygı duyuyorum. Oy veren ve vermeyen herkesi birleştiren bir belediye başkanıyım. Şu güne kadar kapıma gelen kimsenin siyasi görüşüne bakmadım. Hiçbir çalışanımızı oy vermedi diye ya da siyasi görüşünden dolayı işten çıkarmadım. 5 yıllık Fethiye Başkanlığı görevimde 41 mahalleyi eşit tuttum. Her gün temel atma törenleri ve açılışlar yapıyoruz. Hizmet nasıl yapılır gösterdik. Karaçulha’nın sokaklarını bilmeyenler gidiyorlar, o bölgeye yapacakları hizmetleri anlatıyorlar. Daha önce neredeydiniz. Dünyanın en güzel şehrinde belediye başkanlığı yapıyorum. Personelimizle birlikte Fethiye’ye hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. 2019 yılında vermiş olduğum sözleri tek tek yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN