Kermese Yoğun İlgi Oldu

Fethiye İmam Hatip Ortaokulu okul aile birliği üyelerinin düzenlediği kermese veliler ve öğrenciler ile çevre esnafı yoğun ilgi gösterdi. Kermese Ak parti Fethiye İlçe başkanı Kadir sarıhan ve yönetim kurulu üyeleri de katılarak destek verdiler. Kermesin gelirinin okul öğrencilerinin ihtiyaçları için kullanılacağı öğrenildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye İmam Hatip Ortaokulu okul aile birliği üyelerinin düzenlediği kermese veliler ve öğrenciler ile çevre esnafı yoğun ilgi gösterdi.  Kermese Ak parti Fethiye İlçe başkanı Kadir sarıhan ve yönetim kurulu üyeleri de;  katılarak destek verdiler. Kermesin gelirinin okul öğrencilerinin ihtiyaçları için kullanılacağı öğrenildi.

 

Fethiye İmam Hatip Ortaokulu okul aile birliği ve okul müdürlüğünün okulun ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla düzenlediği kermese ilgi büyük oldu. Okul bahçesinde havanında güzel olması nedeniyle ilginin yoğun olduğu kermeste, saç böreğinden tatlılara kadar değişik gıda ürünlerinin yanı sıra, domatesten narenciyeye, sebze ve meyveler de satıldı.  El işi göz nuru el sanatlarının da satıldığı kermesten elde edilecek gelirin okul öğrencilerinin ihtiyaçları için harcanacağı kaydedildi. Fethiye İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Serdal Tokatçı, “Kermese ilginin yoğun olduğunu söylerken, Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Şaşmaz, kermesin geliri okulun ve öğrencilerin ihtiyaçlarına harcanacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN