Kökten Gençlerin Gözdesi Oldu

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ilk hava şehidimiz Yüzbaşı Fethi Bey'in anma töreninde yer aldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Türk Hava Kurumu paramotor ekibi ile Türk Hava Kuvvetleri 3. Ana Jet Üs Komutanlığı'na bağlı gösteri ekibi SOLOTÜRK’ün gösterilerinin sunulduğu programa beraberinde AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdulkadir Tekin, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte katılım sağlayan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten; tören alanında büyük ilgi ile karşılandı. Etkinlik sonunda da sahil bandındaki vatandaşlarla selamlaşan Başkan Adayı Kökten, özellikle çocukların ve gençlerin gözdesi oldu. Kökten ile fotoğraf çektirmek için adeta yarışan gençler, selfi (öz çekim) yapmayı da ihmal etmediler. 
Şehit Fethi Bey’in, Fethiye’nin en büyük değerlerinden birisi olduğunun altını çizen Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten; kendisine gösterilen destek ve teveccüh için teşekkürlerini sundu. 
Başkan Adayı Kökten yaptığı açıklamada, “Şehrimize ismini veren Yüzbaşı Şehit Fethi Bey’in anma törenine katıldık. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Burada beklemediğim bir ilgi ile karşılaştım. Bizlere olan sevgi her geçen gün çığ gibi büyüyor. Vatandaşlarımız sohbet edip, fotoğraf çektirmek istediler. Çok mutlu oldum” şeklinde ifadeler kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN