Konakçı, 'Ölüdeniz Belediyespor bir markadır'

Muğla 1. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden Ölüdeniz Belediyespor'un Başkanı Muzaffer Konakçı, kulübün gidişatı hakkında ve geçtiğimiz hafta oynanan olaylı Fethiye Kartalları (Eldirekspor) maçı hakkında mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Muğla 1. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden Ölüdeniz Belediyespor’un yıllardır başkanlık görevini sürdüren Muzaffer Konakçı, kulübün gidişatı hakkında ve kulübün hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Konakçı, başkanlık görevinin gidişatı hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu.
“GÖRECEKSİNİZ Kİ ÖLÜDENİZ BELEDİYESPOR DAHA BAŞARILI OLACAK”
Ölüdeniz Belediyespor Başkanı Muzaffer Konakçı, “1989 yılında kurulan Ölüdeniz Belediyespor’un 12 yıldır başkanlığını yürütüyorum. Son 3 yıldır kaliteli yeni bir ekip kurduk. Geçen yılda yeni yönetim kurulu üyeleri aramıza katıldı. 3 yıldır mücadele ediyoruz. Daha önce bir ara verdik 6-7 sene. Yeniden sahalara döndük ve 2. Amatör’den başladık 1. Amatör’e yükseldik. Bu sene de arzumuz yeni yönetim kurulu üyesi kardeşlerimin gayreti doğrultusunda Süper Amatör Lig’e çıkmak istiyoruz. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Toplumun desteğini sağlamaya çalışıyoruz. İyi de bir ekibimiz var ve inşallah başarılı olacağız. Göreceksiniz ki Ölüdeniz Belediyespor daha başarılı olacak”
“FETHİYE KARTALLARI MAÇINDA HAKEM HAKKIMIZI YEDİ!”
Başkan Konakçı, “Bu sene dışarıdan gelen oyuncularımız ile kadromuz çok güçlü. Ancak takım henüz tam anlamıyla alışamadığı için ilk maçımızı zor bir şekilde kazandık. İkinci maçımızda açıkça söylemek gerekiyorsa hakemin müdahalesi oldu. Çok klasik ama bu işler oluyormuş yani. Bu maçta özellikle hakem büyük hatalar yaptı. İlk 15 dakikalarda oyuncumuzun birinin forması çekilmek suretiyle yırtıldı fakat hakem görmezlikten geldi. Bir oyuncumuz haksız yere atıldı. Fethiye Kartalları’nın bir oyuncusu kendisini hiçbir darbe olmadan profesyonelce kendini yere attı ve bizim oyuncumuzun kırmızı kart görmesini sağladı. O da eski bir oyuncumuz bizim de ekmeğimizi yedi. Sonuçta beraberliği sağlayamadık ve 0-2 mağlup olduk. Ben teknik kadroma ve oyuncularıma şunu söyledim, bu dünyanın sonu değil. Çalışacağız ve uğraşacağız. Daha iyi yerlere geleceğiz. Ben oyuncularımın iyi niyetle gayret göstereceğine inanıyorum. Ölüdeniz Belediyespor’un daha iyi yerlere gelmesini istiyorum, Ölüdeniz Belediyespor bir markadır”
“ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA YÖNETİMİ YENİ İSİMLERE DEVREDECEĞİM!”
Ölüdeniz Belediyespor Başkanı Muzaffer Konakçı, başkanlık süreciyle ilgili “Önümüzdeki yıllarda yönetimi yeni isimlere devredeceğim ve onların arkasında olacağım. Bu sene olmazsa bir sene sonra olacak çiftçinin hesabı elbette sorulur. O yüzden burada olduğum süre boyunca Ölüdeniz Belediyespor’un iyi yerlere gelebilmesi için çaba sarf edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN