Kulüp Başkanlığına Ferizcan Aday

Eğitimci ve iş adamı Mustafa Ferizcan, 27 Mayıs Cumartesi günü yapılacak Fethiyespor Olağan Genel Kurul öncesi adaylığını açıkladı. Hafta sonu Olağan Kongreye gidecek olan ve mevcut başkan Okan Uysal'ın başkanlık için aday olmayacağını açıklaması üzerine Fethiyespor Kulübü başkanlığı için ismi geçen eğitimci ve İş adamı 37 yaşındaki Mustafa Ferizcan, resmen adaylığını açıkladı. Gazetecilere 27 Mayıs Cumartesi günü yapılan Fethiyespor Olağan Genel Kurul öncesi adaylığını açıklayan Ferizcan, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Eğitimci ve iş adamı Mustafa Ferizcan, 27 Mayıs Cumartesi günü yapılacak Fethiyespor Olağan Genel Kurul öncesi adaylığını açıkladı.

Hafta sonu Olağan Kongreye gidecek olan ve mevcut başkan Okan Uysal’ın başkanlık için aday olmayacağını açıklaması üzerine Fethiyespor Kulübü başkanlığı için ismi geçen eğitimci ve İş adamı 37 yaşındaki Mustafa Ferizcan, resmen adaylığını açıkladı. Gazetecilere 27 Mayıs Cumartesi günü yapılan Fethiyespor Olağan Genel Kurul öncesi adaylığını açıklayan Ferizcan, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Önümüzdeki kongre sürecinde Fethiyespor’a gönül veren, Beşkaza ruhunu taşıyan herkesi kongreye davet eden Ferizcan; “Bizler bu yola çıkarken genç, dinamik, yepyeni yüzlerle yola çıkıyoruz. İnşallah Allah utandırmasın. Fethiye’nin yakından tanıdığı, bildiği, yepyeni yüzlerle bizler bu göreve talip olduk. İnşallah niyet hayır, akıbet hayır diyoruz. Amacımız Fethiyespor’u layık olduğu başarılara ulaştırmak. Bu anlamda genel kurulumuzu ülkemiz futboluna ve camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Gazetecilerin, Fethiyespor Başkanlığına adaylığını açıklayan Ferizcan’a listede yer alan isimlerin belli olup olmadığı sorusuna Ferizcan: “Tamamen yepyeni yüzlerle, genç dinamik bir ekiple yola çıkmak istiyoruz. Fethiyespor için yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Görüşmelerimiz, liste çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah tüm Fethiyelilerin gurur duyacağı, onların mutlu olacağı bir takım, kulüp yaratmak adına en kısa zamanda listemizi neticelendireceğiz” diye cevap verdi.

Fethiyespor’un oyuncu kadrosu, teknik heyet ve alt yapı hakkındaki görüşleri sorulan Ferizcan; “2017-2018 futbol sezonunun başlama tarihini ele aldığımızda önceki yıllara göre daha erken olduğunu görüyoruz. Maalesef bizimde kongre tarihimiz geç kalmış gibi gözüküyor. Bu anlamda transfer döneminde sıkıntı yaşamamak için bizlerde görüşmelerimizi şimdiden gerçekleştiriyoruz. Gerek teknik anlamda gerek oyuncu transferi konusunda. Tabi hepsi öncelikle hayırlısıyla kongremizi bitirip, oluşturacağımız teknik heyetle birlikte, transfer komitesiyle birlikte transfer çalışmalarımıza yön vereceğiz.

Genç dinamik bir yönetim dediklerinin belirten Ferizcan; “Bu yönetimin devamında bizim bu ruhumuzu takımımıza yansıyacaktır. Fethiyelileri, Fethiyespor’a gönül verenlerin gurur duyacağı, heyecanla maçlara gelecekleri bir takım yaratma anlamında şimdiden söz veriyorum. Birinci ligde birçok süper lig takımlarının sadece onlarla ve yüzlerle ifade edebildiği taraftar sayısına maç yaparlarken, bizler küme düşme maçında 7-8 bin civarında taraftarımızı tribünde görebildik. Fethiye halkı küme düşmek için değil inşallah daha büyük başarılar için o tribünleri dolduracaktır. Bu şehir, bu camia her şeyin en iyisini hak ediyor. Fethiyespor’un amacı, vizyonu hiçbir zaman ligde kalmaya sevinmek olmamalı. Her zaman üst sıralarda olmalıdır. En büyük amacımız kısa vadede sportif başarı yakalamaktır. Orta ve uzun vadede tesisleşme yolunda önemli projelerimiz var.  İnşallah kongre gününde bunu camiamızla da paylaşacağız” diye konuştu.

Mustafa Ferizcan Kimdir?

 

Eğitimci ve iş adamı olan Mustafa Ferizcan, 1979 Fethiye doğumlu. İlk, orta ve lise öğretimini Fethiye’de bitirdi. Üniversiteyi, Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünü bitirdi. Fethiyespor kulübüne 9 yaşında adım atan Ferizcan, takımın ve kulübün her kategorisinde görev aldı. Kulübün en genç takım kaptanı unvanını taşıdı. 1yıl Fethiyespor Taraftarlar Derneği Basın sözcülüğü, 2 yıl taraftarlar derneği başkanlığı, çeşitli dönemlerde Fethiyespor yönetimi kurulu üyesi olarak görev yapıp, son 2 yıldır da Fethiye Belediyespor Kulübü Başkanlığı yaptı.  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN