Lezzet Sokağı'nda Birbirinden Leziz Yemekler Hazırlanıyor

Likya Kadın Kooperatifi ve Fethiye Belediyesi öncülüğünde hizmete sunulan projede ayaküstü lezzetler tek bir sokak üzerinde modern mutfak karavanlar içerisinde hazırlanıyor. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın katılımıyla açılan Fethiye Lezzet Sokağı'na vatandaşın ilgisi oldukça yoğun oluyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Fethiye Lezzet Sokağı, 510. Sokak üzerinde Fethiye halkına ve dışarıdan gelen turistlere hizmet vermeye başladı. Rengârenk karavanlardan oluşan sokakta, Türk mutfağından, Meksika’ya, Uzak Doğu mutfağından kahve çeşitlerine kadar birçok mutfak bir arada yer alıyor. 

İLK KEZ FETHİYE’DE!
Tayland mutfağından lezzetleri Fethiyeli vatandaşlara sunan bir esnaf, “Tayland yemeklerini Fethiye’ye biz getirdik. Hem Fethiyeliler hemde yabancılardan oldukça güzel geri dönüşler alıyoruz. Her yaştan misafirimiz ürünlerimizi tatmak için geliyor. Öğrenci kardeşlerimizi yormayacak uygun fiyatlı menülerimiz var” diye konuştu. 

İNSANLAR BURAYI SEVDİ!
Lezzet Sokağında esnaflık yapan bir başka mutfak sahibi ise, “Fethiyeli insanlardan olumlu tepkiler alıyoruz. Yaptığımız yemekleri Fethiyelilerin damak zevklerine göre yorumluyoruz. İnsanların ilgi alakalı şimdilik çok güzel yeni yeni öğreniyorlar ancak sezon açıldığında daha büyük beklentilerimiz var” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN