Milletvekili Otgöz'den Mevlid Kandili Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Salı gecesi idrak edilecek olan Mevlid Kandili nedeni ile mesaj yayımladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Ak Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, yayımladığı mesajda: "Alemlere rahmet olarak dünyaya gelen  Peygamberimiz Hz. Muhammed'in doğduğu gece olan bu mübarek geceyi karşılamanın ve idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bütün İslam aleminin ve hemşerilerimizin  Mevlid Kandili'ni tebrik ediyor, Mevlid  Kandili’nin tıpkı Peygamber Efendimiz'in  dünyaya ilk gelişi gibi hayırlar getirmesini, geleceğimizi aydınlatmasını diliyorum."
AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz mesajında şu bilgilere yer verdi.
Otgöz: “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) doğum günü olan Mevlid Kandili’ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Bu önemli gecenin sevginin, hoşgörünün, cömertliğin, merhametin, barışın ve adaletin eşsiz temsilcisi, alemlere rahmet olarak gönderilmiş olan Hz. Peygamberimizi daha iyi anlamamıza ve O'nun getirmiş olduğu evrensel mesajı ve prensipleri uygulamamıza vesile olmasını temenni ediyorum.
Böylesine önemli günler manevi duygularımızı canlandıran, kendimizi sorgulamamıza vesile olan, duygu birliğinin, kardeşliğin, hoşgörünün, paylaşmanın ve dayanışmanın hat safhaya çıktığı müstesna zaman dilimleridir.
Bu mübarek günler vesilesiyle dostluklara daha da önem vermeli, kırgınlıklardan kaçınmalı, yapılan hatalarımızı telafi etme yoluna gitmeliyiz. Tarih boyunca farklılıkları zenginlik olarak kabul etmiş bir medeniyetin mensupları olarak birbirimize her zamankinden daha çok hoşgörü göstermeliyiz. 
Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu anlamlı gecenin barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diliyor, Mevlid Kandilimizi kutluyorum” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN