Milletvekilli adayı Demir,bayramlaşma töreninde açıklama yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla 5. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Demir, CHP ilçe teşkilatında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Yoğun katılımın olduğu CHP ilçe teşkilatında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde Cumhuriyet Halk Partisi Muğla 5. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Demir, partililere seslendi.
Demir, “Örgütümüz gereğini yaparak beni meclise göndereceğine inanıyorum"
Cumhuriyet Halk Partisi Muğla 5. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Demir yaptığı açıklamada, “Değerli yol arkadaşlarım, Ramazan Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutluyorum. Diğer vekil adaylarımız bayramla ilgili konuştu. Ben de sistemle ilgili konuşmak istiyorum. Seydikemer'de de aynıyız. Ben ayrı konuşuyorum, Gizem hanım ayrı konuşuyor. Ben seçimi konuşmak istiyorum arkadaşlar. Geçen aday tanıtımında da söylemiştim. Kamuoyu yoklamalarında 5+1+1 çıkıyor arkadaşlar. Aynı zamanda ben örgütün bir evladı olarak burada bir kaç uyarıda bulunmak istiyorum. Burada da görüyorum ki biz büyük bir aileyiz. Biz bir çınarız. Burada bir konuya değinmek istiyorum. Arkadaşlar küçük partiler var ya, onlara oy verdiğimiz an oylarımız yabana gidiyor. Bunları eşimize, dostumuza, gençlik kollarımıza, gençlerimize anlatalım. Biz, daha önce de bahsettiğim gibi 5+1+1 çıkaracağımıza ben Mehmet Demir olarak Mehmet kadar eminim arkadaşlar. Seydikemer'e gidiyorum orada görüyorum, Yatağan'a gidiyorum orada görüyorum. Kılıçdaroğlu genel başkanımız birinci oy istediğimiz kişi odur. İkinci de partimize oy isteyeceğiz. Nasıl daha önce belediyeler için kenetlendiysek yine kenetlenerek milletvekillerimizi çıkarırız. Ben de sizin bir evladınız olarak, sizlerden ayrı ayrı rica ediyorum. Mehmet Demir olarak rica ediyorum. Her sağ seçmenden bir kişi aldığımızda iki oy sayılıyor arkadaşlar. Önceki milletvekili seçiminde 11 bin oy almışız. Bugün iddia ediyorum 19-20 bin alacağız. Her yörede 8 ila 10 bin oyumuzu artırırsak beşinci milletvekili çıkardığımız gibi altıncıyı da belki çıkaracağız. Gerçekci olalım kamuoyu yoklamalarında beş milletvekili gözüküyor. Ben örgütüme inanıyorum ve güveniyorum. Fethiye ve Seydikemer'in ilçe rekoru kıracağına inanıyorum. Burada etken sizlersiniz. Örgütümüz gereğini yaparak beni meclise göndereceğine inanıyorum" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN