Minibüsçülerden geleneksel yemek ikramı

Fethiye Ölüdeniz 22 No'lu Minibüsçüler Kooperatifi yaklaşık 20 yıldır sürdürdükleri geleneksel yemek ikramı etkinliğini bu yıl da gerçekleştirdiler. Merhum üyeleri için düzenlenen yemek ikramı etkinliğine ilgi yoğun oldu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Fethiye Ölüdeniz 22 No’lu Minibüsçüler Kooperatifi yaklaşık 20 yıldır birlik beraberlik ve dayanışma örneği gösteriyor. 54 üyesi bulunan kooperatifin hayata veda eden üyeleri için her yıl yemek ikramı gerçekleştirip dualarda bulunulurken bu yıl da aynı etkinlik minibüs durağında düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, SS 22 No’lu Ölüdeniz Minibüs Kooperatifi Başkanı Ünal Arıcı, CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir, dolmuşçu esnafları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SS 22 No’lu Ölüdeniz Minibüs Kooperatifi Başkanı Ünal Arıcı etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada “Ölüdeniz Minibüsçüler Kooperatifi olarak bu etkinliği geleneksel her yıl düzenliyoruz. Ölmüşlerimizin ruhuna ve kazasız belasız bir sezon geçirdiğimiz için bu hayrat yemeğini düzenliyoruz. Katılan siyasilerimize, vatandaşlarımıza herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN