Özel Fethiye'den Anlamlı Ziyaret

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Ayser Yılmaz, Sağlık, Temizlik ve Beslenme Kulübü öğrencileri ve Okul Aile Birliği temsilcileriyle ile birlikte Özel Nursel Özdemir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine ziyarette bulundular.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Ayser Yılmaz, Sağlık, Temizlik ve Beslenme Kulübü öğrencileri ve Okul Aile Birliği temsilcileriyle ile birlikte Özel Nursel Özdemir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine ziyarette bulundular.

Ayser Yılmaz açıklamasında “3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle yapılan ziyaretin amacı; Öğrencilerimizin engelli bireylerin yaşamları hakkında farkındalık düzeylerini arttırmak ve onların toplumda yaşadıkları sıkıntıları görerek onların daha duyarlı davranmalarını sağlamaktır.Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu ailesi olarak engelli tüm bireylerin hayatlarındaki engelleri azaltmak için elimizden geleni yapmaya söz veriyor ve kendilerine sağlıklı, mutlu bir hayat diliyoruz. Engelli bireyleri eğiten öğretmenlerin yaptıkları özverili, özenli çalışmaları için kutluyor, ellerinden öpüyoruz. Bu vesileyle Özel Nursel Özdemir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz

”dedi.

 

Okul Müdürü Ayser Yılmaz “Her bireyin aslında birer engelli adayı olduğunu belirterek bu ziyaretin büyük anlam taşıdığını, böyle özel günlerde değil, her zaman onların yanında olmak istediğini, bu kişilerin herkesten çok sevgiye ve şefkate ihtiyaç duyduklarını, onların hayatımızın birer parçası olduğunu dile getirdi.Özellikle orda çalışan öğretmenlerin çocuklara verdiği emeğin göz ardı edilemeyeceğini, saygı ile önlerinde eğilmesi gerektiğini” belirtti. Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri Özel Nursel Özdemir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde yapılan çalışmaları sınıf sınıf gezerek gördüler. Öğrencilere ayrıca etraflarında, parkta, okullarında engelli bireyler gördüklerinde onları dışlamamaları, sevgi göstermeleri ve yardım etmeleri de vurgulandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN