Resim sergisi açılışı gerçekleştirildi

Fethiye'deki sanat dalının eserlerini tanıtmak amacıyla, Fethiye Kültür Sanat Derneği ve Ressamlar Derneği'nin ortak katkılarıyla Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde resim sergisi açıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Kültür Sanat Derneği ressamlarının katılımıyla gerçekleşen üçüncü resim sergisi açılışına katılım yoğun oldu. Açılan sergi, Özer Olgun Kültür Merkezi’nde açık kalacak. Birbirinden güzel eserlerin sergilendiği resim sergisinde, yaklaşık 1 hafta boyunca vatandaşlara sunulacak.

Kültür Sanat Derneği Medya Yayın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tomris Okçu açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada Okçu: “Kültür Sanat Derneği olarak üçüncüsünü düzenlediğimiz bir karma sergi. Özelliği, 14 sanat dalının eserleri mevcut. Geleneksel Türk sanatlarından modern sanata kadar hepsi mevcut. Eserlerin birkaç örneğini buraya getirdik. Yeni bir dernek olmamıza rağmen bu üçüncü sergimizdir.

Bundan sonrası da geliyor. Bütün sevenlerimizi bekliyoruz. Dernek olarak insanlara haberi ulaştırabilirsek katılım sağlıyorlar. Haberleri olmazsa gelemiyorlar. Siz değerli basın mensupları aracılığıyla haber ulaştırmaya çalışıyoruz. Fethiye’de çok sanatsever insan var. Gelmelerini ve görmelerini istiyoruz.” Dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN