Saatcı'dan seçim süreci değerlendirmesi

Fethiye Belediye eski Başkanı Behçet Saatcı seçim süreci hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bu dönem aday adaylık sürecinin erken başladığını ifade eden Saatcı, bunun altında yatan nedeni kendisinin de anlamadığını söyledi. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Belediye başkan aday adaylık müracaatlarının içinde bulunduğumuz dönemde yapılmasına ilişkin düşüncelerini aktaran Fethiye Belediye eski Başkanı Behçet Saatcı, sürecin çok erken olduğunu belirtti. Saatcı, “Bu dönem aday adaylığı başvuruları çok erken başladı. Daha önce aday olmuş birisi olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bu aday adaylığının sürecini erkene çekilmesinin altında ne yattığını anlamış değilim. Normal şartlarda adayların il ve ilçe seçim kuruluna son teslim tarihi 20 Şubat” ifadelerini kullandı. 
Açıklamasını sürdüren Saatcı, “Aralık ayının başından itibaren bu sürecin işletilmesini, açıkçası ben anlayamadım. Kendimden örnek vermek istemem ama 2019 yılında Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız adaylığımı 17 Şubat’ta ilan ettim. Yani seçime 45 gün kala… Doğrusu da budur. Müracaat süresini uzatmaya başladılar. Bizim için orada aday adayı olmanız önemli değil, gönlümüzün nerede olduğu önemlidir” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN