Samancı, 'Denizlispor maçı biz istersek kolay olur'

Fethiyespor'un Kaptanı Berkay Samancı, geçtiğimiz hafta 2-1 mağlup oldukları Menemenspor maçı ile hafta sonu oynayacakları Denizlispor maçı ile ilgili düşüncelerini FRT TV muhabirimize aktardı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, bu sezon oynadığı 5 maçta 3 puanı bir arada göremedi. Lacivert beyazlılar, 5 haftada 3 beraberlik, 2 yenilgi aldı. Fethiyespor’un tecrübeli orta saha oyuncusu, aynı zamanda kaptanı Berkay Samancı, Menemenspor mağlubiyeti ile hafta sonu karşılaşacakları Denizlispor maçı ile ilgili düşüncelerini FRT TV mikrofonlarına anlattı.
“Denizlispor maçı biz istersek kolay olur”
Fethiyespor’un Kaptanı Berkay Samancı: “Menemenspor maçında bölüm bölüm istediklerimizi yaptık, bölüm bölüm de yapamadık. Gerçekçi olursak 90 dakikanın 40-45 dakikası istediğimizi yapabildik. 50-55 dakikasında da rakip istediklerini yaptı. Bu anlamda 2-1 mağlup olduk. Maç bize de dönebilirdi. Hocanın talimatı ile ikinci yarı risklerde aldık. Pozisyonları değerlendirebilseydik 2-2 bitebilirdi. Gerçekçi olalım rakipte 3-1, 4-1 yapabilirdi. Buradan derslerimizi çıkardık. Geçen sezonda devre arasında oluşan bir kemik kadromuz vardı. Bu kemik kadronun içine genç ve karakterli kardeşlerimiz geldi. Kamp ve bu 5 haftada uyum sürecimiz vardı. Bunu ben tamamladığımızı düşünüyorum. Fikstürün zoru kolayı yok. Bir maç konsantre olduğun ve istediğin zaman kolaydır, istemediğin zaman zordur. Bu bağlamda Menemen maçı da ne zordu ne kolaydı. Denizlispor maçı da ne zor ne kolay olacak. Biz istersek kolay olur. Salı gününden beri iyi çalışıyoruz. Takımın kaptanları da takımı idman içerisinde toparlıyor. Hocalarda idman içi ve dışında gerekli talimatları veriyor” dedi.
“Taraftarlarımızdan bu hafta sonu desteklerini bekliyorum”
Konuşmasına devam eden Samancı: “Taraftarımıza da teşekkürler, İzmir’e kadar bizi desteklemeye geldiler. Onları üzüntüye soktuk ama ben pencereye büyük taraftan bakmak istiyorum. Evet, şuan 5 haftada 3 puanımız var. Çıkardığımız çok ders var. Geri kalan haftalardan çok şey kazanıp hedeflerimiz noktasına geleceğiz. Geçen sene 2.yarıda da bunu yapmıştık. Bu sene bu maçla buna başlayacağız. Ben taraftarlarımıza söz veriyorum. Ettiğimiz mücadele, dik duruşumuzu görüyorsunuz ama bir şeyler olmuyor. Taraftarlarımızdan bu hafta sonu desteğini bekliyorum. Bu hafta galibiyetle yüzümüz hep birlikte gülecek. Biz olarak sevinelim, biz olarak üzülelim. Çok sevinip az üzülelim” diyerek sözlerini noktaladı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN