Tatilcilerin tercihi BarBunn Bistro & Alacarte

Muğla'nın Fethiye ilçesinin en gözde mekanlarından biri olan BarBunn Bistro & Alacarte, bayram tatili boyunca tatilcilerin gözdesi olmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Bayramın arefesi olan 9 Nisan Salı günü, kısa bir iş günüyle geçti. Resmi bayram tatili nedeniyle, 10 Nisan Çarşamba, 11 Nisan Perşembe ve 12 Nisan Cuma günleri resmi tatil olarak ilan edildi.

Ayrıca, hafta sonuyla birleşen 13 Nisan Cumartesi ve 14 Nisan Pazar günleri de tatil olarak belirlendi. Bu şekilde, bayram tatili 6 Nisan Cumartesi günü başladı ve 14 Nisan Pazar günü sona erecek. Bu bayram tatilinde de Fethiye’ye gelen tatilcilerin tercihi Fethiye’nin en gözde mekanlarından biri olan BarBunn Bistro & Alacarte oldu. BarBunn Bistro & Alacarte İşletme Sorumlusu Süleyman Öztürk konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Öncelikle Fethiye’ye tatile gelen bütün misafirlerimize BarBunn Bistro ailesi olarak en iyi şekilde hizmet verebilmek için buradayız. Herkesin bayram tatilini en içten dileklerimle kutluyorum. 9 günlük uzun bir tatilin etkisiyle tüm tatilciler akın akın Fethiye’ye tatile gelmekte. Bu sebeple bizim de işlerimiz güzel bir şekilde ilerliyor. Yoğun bir sezon geçireceğiz bu yaz. Geçtiğimiz senelerde seçimlerden dolayı bir aksaklıklarımız vardı. Ama bu yıl sezona hazır bir şekilde giriyoruz. Herkese şimdiden kolaylıklar diliyorum. BarBunn Bistro, 2019 yılından beri sezona hazır bir şekilde giriyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN