TEKNOFEST Ekibinden Böke'ye Ziyaret

Sürdürülebilir Şehirler Oyunu ile eğitim teknolojileri alanında ortaokul kategorisinde finalist olan öğrenciler ve eğitmenleri TEKNOFEST'e katılmadan önce Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke'yi ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın, Milas Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Yavuz Yıldırım, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Dr. Veysel Karani Ceylan, TEKNOFEST Proje Koordinatörü Uğur Elüstü, Educraft Takımı üyeleri Mehmet Ahmet Özakça, Derin Kiracı, Aras Aydoğdu, İsmail Efe Gezer, Nazmi Umut Yalçıntaş ve okul aile temsilcisi olarak Hatice Aydoğdu Kaymakam Mustafa Ünver Böke’yi makamında ziyaret etti.

“Sürdürülebilir Şehirler Oyunu” adlı eğitsel dijital oyun ile Eğitim Teknolojileri alanında ortaokul kategorisinde finalist olan Teknofest takımı, ortaokul öğrencilerinin çevre sorunu ve iklim krizine yönelik farkındalıklarını artırmak amacıyla geliştirdikleri oyun hakkında Kaymakam Böke’ye bilgi verdi.
Yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Böke, Milas BİLSEM Educraft Takımı öğrencilerine finalist oldukları yarışmada başarılar diledi, Milas BİLSEM yönetici ve öğretmenlerine teşekkür etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN