'Ülkücü bir başkana ziyarete geldim'

Gaziantep Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ, konuşmacı olarak geldiği Fethiye'de, Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Ümit Özdağ, Başkan Saatcı’yı ziyaret etti;
“Ülkücü bir başkana ziyarete geldim”

Gaziantep Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ, konuşmacı olarak geldiği Fethiye’de, Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Saatcı’ya sarılan Özdağ basın mensuplarına seslenerek, “Ülkücü bir başkana ziyaret gerçekleştiriyorum” dedi. Başkan Saatcı da, “Ondan şüphe yok” diyerek Özdağ’ın elini sıktı.

Başkan Saatcı’nın makam odasında sohbet havasında geçen ziyarette konuşan Ümit Özdağ, “Başkanımız Behçet Saatcı’yı tüm Türkiye’deki gezilere davet ediyorum” diye konuştu. Başkan Saatcı ise, “Fethiye’de sorumluluklarım var” diyerek cevap verdi.

 

Başkan Saatcı, “Ümit Özdağ, bizim dostumuz, dava arkadaşımızdır. Dava arkadaşlığı, aynı annenin karnından gelmekten daha özeldir. Daha sonra kendisi de benim yaşadığım kaderi yaşadı ama almış olduğumuz ocak terbiyesiyle bizler, Türk milletine olan sorumluluğumuzdan hiçbir zaman taviz vermedik, vermeyiz. Ülkücü, yeri geldiğinde 40 kişiyle Çin sarayına basmaya gider, gün gelir Çanakkale’de ayakkabısız, silahsız cepheye koşturur. Gün gelir tüm Anadolu’yu üzerinde bir kimlik olmadan dolaşırsın. Allah hak ve haklının yardımcısı olsun” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN