Yiğit,' Bisiklet Turu'nu kazasız, belasız tamamladık'

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2023) 166km Fethiye – Marmaris etabı Gaffar Okkan Caddesi'nde sporcuların start alması ile beraber başladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, 58. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

“Avrupa’nın en zor parkuru seçilen Fethiye Babadağ etabını kazasız belasız atlattık şimdi de bisikletçilerimizi Marmaris’e uğurluyoruz” diye konuşan  Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit; “Gerçekten muhteşem bir parkurda, ve Avrupa’nın, dünyanın en zor parkuru seçilen dün o şekilde Avrupa’da haber yapıldı. Avrupa’nın en zor parkuru şeçilen Bisiklet Turu’nu kazasız, belasız turu tamamladık. Kazanın, belanın olmaması anlamında çok mutluyuz. İnşallah iyi bir startla bisikletçilerimizi Marmaris’e uğurlayacağız. Bu organizasyon tanıtım anlamında reklam anlamında dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olması, yaklaşık bir milyar insanın izlediği bir organizasyon. İlçemizin, ülkemizin tanıtım anlamında çok büyük önem arz ediyor. Önümüzdeki yıllarda da aynı parkur da inşallah bu şekilde devam ederiz. Sizlere de Medya mensuplarına da teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN