Zafer Partisi ve Sinan Oğan bütün oyunları bozarak geliyor

Zafer Partisi Kurucu İl Başkanı ve Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Ünal Yiğit, Zafer Partisi'nin ve Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan'ın Türk milletinin ve seçmeninin önüne doğru bir alternatif olarak çıktığını söyledi. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Yiğit; “ Zafer Partisi ve Ata İttifakı cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan bütün oyunları bozarak geliyor. Daha bundan 10 gün öncesine kadar Sinan Oğan ve Zafer Partisi görmezlikten gelinip, yok sayılırken, basında ambargo konulup, anketlerde düşük gösterilmeye çalışılırken, son günlerdeki bu telaş ve korku niye? Bütün yok saymalara rağmen hem Zafer Partisi hem Cumhurbaşkanı Adayımız Sinan Oğan Anadolu’yu karış karış dolaşarak Türk Milleti ile buluştu, kucaklaştı. Esnaf ziyaretlerimiz bile her yerde mitinglere dönüştü. Alternatifsiz bırakılan Türk Milleti ve seçmeni asıl alternatifini buldu. Bu Zafer Partisi’nin ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sinan Oğan’ın doğru yolda olduğunun göstergesidir. 
Zafer Partisi ve Sinan Oğan, sıkıştırılmış; ya bu ya şu diye tercih yapmaya zorlanmış, Türk milleti ve seçmenine ülkenin geleceği için doğru çizgide bir alternatif ortaya koymuştur. 
Zafer Partisi siyaseti siyaset yapmak için değil; Türk milleti ve Büyük Önderimiz Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin üniter bütünlüğü ve sonsuza dek yaşamasının garantisi ve sigortası olmak için yapıyor. 
Ülkemizin adeta sisler bulvarına sokulduğu bu süreçte Ümit Özdağ’ın önderliğinde kurulan Zafer Partisi ve adını cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ten ve 14 bin yıllık tarihindeki atalarından alan Ata İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan, Türk Milleti ve Türkiye’yi bu cendereden kurtulması  için önünü açmış ve zoraki dayatma alternatiflerden(!) kurtarmıştır. 
Hiç kimsenin endişesi olmasın Zafer Partisi mecliste olacaktır ve bütün oyunları bozacaktır. 
Ayrıca; bir hatılatmayı yapmayı da yararlı görüyorum. D’hondt sistemine göre, kamuoyunda oluşturulmaya çalışılan yanlış algıya göre Zafer Partisi’ne verilen oylar boşa gitmeyecektir. Bu sösteme göre partilerin yaşayacağı baraj sorununda, baraji aşamayan partilerin oyları o ilde birinci gelen partinin oy hanesine yazılacaktır. 
Ben bu ülkemizin geleceği açısından çok büyük önem taşıyan bu seçimlerde seçmenlerimizin oylarını kullanırken, ülkemin için bu seçimlerin uçurumdan önceki son viraj olduğunu düşünerek tercihlerini yapmaları çağrısında bulunuyorum. 
Artık karar seçmenindir. Seçimlerin ülkemize ve Muğlamıza hayırlar getirmesini diliyorum. Bütün seçim çalışmalarımız boyunca partimize ve adaylarımıza gösterdikleri teveccühten dolayı da bütün Muğlalılara şükranlarımıı sunuyorum. “ dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN