ADAY ADAYI DEMİRTAŞ'TAN BAŞKAN KULAÇ'A ZİYARET

Geçtiğimiz haftalarda DEVA Partisi Milas İlçe Başkanlığı görevinden istifa edip Milletvekilliği aday adaylığı açıklayan Süleyman Demirtaş, Fethiye'ye gelerek DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç'ı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

DEVA Partisi Milas İlçe Başkanlığı’na genel merkez tarafından 20 Aralık 2020 tarihinde atanan, kurucu ilçe başkanı olarak yönetimi oluşturduktan sonra Genel Başkan Ali Babacan’ın da katıldığı 5 Mart 2021 tarihindeki 1. Olağan Genel Kurul’da yeniden seçilerek ilçe başkanlığı görevini sürdüren Süleyman Demirtaş, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak genel seçimlerde, Muğla Milletvekili adaylığı için görevinden istifa etmişti. Yaklaşık 3 yıldır ilçe başkanlığı görevini yürütmüş olan Süleyman Demirtaş, aday adaylığı süreci kapsamında Fethiye’ye gelerek DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç’ı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında istişarede bulunan ikili, yaklaşan seçim ve adaylık süreci ile ilgili fikir alış verişinde bulunmayı ihmal etmedi.

DEMİRTAŞ, “ANKARA’DA BİR KARDEŞİNİZİN OLACAĞINDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ”
Deva Partisi Muğla Milletvekili aday adayı Süleyman Demirtaş, “Bilindiği üzere ilçe başkanlığı görevinden istifa edip 28. Dönem Muğla Milletvekili aday adayı oldum. İnşallah halkımızın ve milletimizin takdiriyle bize bu görev verilirse Ankara’ya gidersek orada bir kardeşiniz olacağından emin olabilirsiniz. Seçilsek de seçilmesek de önemli olan partimiz. Saniye başkana da sözüm var. Belediye başkanı seçilene kadar onu destekleyeceğim. Beni güzel karşıladıkları için de herkese teşekkür ediyorum” dedi.
KULAÇ, “ÇIKTIĞI YOLDA SONUNA KADAR YANINDAYIM”
Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç ise, “Milletvekili aday adayı, eski Milâs ilçe başkanı Süleyman Demirtaş’a başarılar diliyorum. Çıktığı yolun güzel sonuçlanmasını diliyorum. Sonuna kadar yanında olduğunu belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN