ADD'den Öğrenciler Yararına Kermes

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye şubesi geliri üniversite öğrencilerine aktarılmak üzere yiyecek ve içecek kermesi düzenledi. Dernek bahçesinde düzenlenen kermese yoğun katılım oldu. Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Fethiye Şubesi eğitime destek için kermes düzenledi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye şubesi;  geliri üniversite öğrencilerine aktarılmak üzere  yiyecek ve içecek kermesi düzenledi. Dernek bahçesinde düzenlenen kermese yoğun katılım oldu.  Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Fethiye Şubesi eğitime destek için kermes düzenledi.

 

50 üniversite öğrencisine burs veren ADD Fethiye Şubesi, dernek binası önünde kuru fasulyeden pilava, keşkekten saç böreğine kadar gıda ürünleri satıp, öğrencilerin burs parasını sağlamak amacında.  Yoğun katılımın olduğu kermese, CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, CHP Eski Milletvekillerinden Ali Cumhur Yaka, bazı sivil toplum kuruluşları başkan ve üyeleri ile ADD üyeleri katıldılar. ADD Fethiye Şube Başkanı Haydar Murat Topçu  “Şube olarak eğitime destek amacıyla 50 üniversite öğrencimize burs sağlamak için bu kermesi düzenledik. Fethiye’ de üniversite yapılanması giderek güçlenmekte. Ancak öğrenci yurdu ve öğrencilerin barınması büyük sorun olarak ortaya çıkmaktadır. ADD Fethiye Şubesi olarak öğrencilerin barınma ve yurt problemini çözmek için Fethiye halkının da desteği ile proje üretmek istiyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN