Düzenleniyor Haberleri

Düzenleniyor Haberleri

Muğla BİLSEM ulusal öğrenci kongresi düzenliyor

Menteşe ilçesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı olarak özel yetenekli öğrencilere yönelik faaliyet gösteren Muğla Bilim ve Sanat Merkezi; (BİLSEM) Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinesinde ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi işbirliğinde “Bilim ve Sanat Öğrenci Kongresi” düzenliyor.

Karapınar Camii'nde Ramazan Heyecanı!

Karapınar Camii'nde bu Ramazan ayında çocuklar için özel bir etkinlik düzenleniyor. Ramazan boyunca en çok namaza gelen çocuğa bayramda ödül verilecek.

Fethiye Belediyesi’nden Toplu Tanıtım Töreni

Fethiye Belediyesi tarafından Çalış Sahil Bandı’nda ve civardaki çeşitli noktalarda yapılan hizmetler için tanıtım töreni düzenleniyor. Belediye Başkanı Alim Karaca, Çalış Sahil Bandı’ndaki Belediye Çarşısı önünde, 02 Mart 2024 Cumartesi günü saat: 17.00’de gerçekleştirilecek tanıtım törenine tüm Fethiye halkını davet etti.

Dalaman Salep Üretim Merkezi Olma Yolunda İlerliyor

Muğla’nın Dalaman ilçesinde alternatif ürünlerin gelişmesi adına İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yapılan çalışmalar kapsamında özellikle dağ köylerinde küçük alanlarda yüksek ekonomik getirisi olan salep yetiştiriciliği için kurslar düzenleniyor ve demonstrasyon sahaları kuruluyor.

İstilacı Balıklar Ekonomiye Kazandırılıyor

1869 yılında Süveyş kanalının açılması ve ardından 2014 yılında kanalın derinleştirilmesinden sonra istilacı türler olarak adlandırılan sıcak iklimlerde yaşayan balıkların Akdeniz bölgesinde de görülmeye başlanması sonrası bu istilacı türlerin sofralara kazandırılması için Akdeniz Koruma Derneği tarafından ‘Tadım etkinliği’ programları düzenleniyor.

Köyceğiz’de ‘Aile İçi İletişim’ Seminerleri Düzenleniyor

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından ailelere yönelik “Aile İçi İletişim” ve “Aile Değerleriyle Güçlüdür” seminer ve programları düzenlendi.

100. Yıl Voleybol Şenliği Başlıyor

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Anısına Menteşe Belediyesi ve Muğla Atılım Spor Kulübü işbirliğinde Mini Voleybol Şenliği düzenleniyor.

Okullarda Dönem Sonu Faaliyet Haftası Başladı

Milli Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenleniyor.

5. Zeytinyağı Kalite Yarışması Başvuraları Başladı

Zeytinin Zeytinyağına Kaliteli ve Kayıpsız Yolculuğu Projesi kapsamında 2019 yılında başlayan zeytinyağı kalite yarışmasının bu yıl 5. düzenleniyor.

Denetimli Serbestlik Müdürlüğün’den Hükümlülere THM Konseri

Muğla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı işbirliğinde hükümlülerin toplumla bütünleşmesin desteklemek, olumlu sosyal davranışlarına ilgi alanları ve becerilerini geliştirerek uyumlu bir birey olmasını sağlamak amacıyla sanatsal etkinlikler düzenleniyor.

MEAH’de organ bağış farkındalık etkinliği düzenleniyor

 3-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Organ Bağışı ve Doku Nakli Haftası çerçevesinde Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde lokma hayrı yapıldı.

Muğla'da 3 yılda 18 böbrek, 14 kornea nakli gerçekleşti

3-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Organ Bağışı ve Doku Nakli Haftası çerçevesinde sağlık kurumlarında değişik etkinlikler düzenleniyor.

Tarihyazımı Çalıştayı’nın 10’uncusu MSKÜ’de düzenleniyor

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ev sahipliğinde 10’uncu Tarihyazımı Çalıştayı düzenleniyor.

Uno Club Fethiye Cumhuriyet Konvoyu Düzenlenecek

Fethiye’de Uno Club Fethiye ve Fethiye Belediyesi, 100.Yıl Cumhuriyet Konvoyu düzenliyor.

Seydikemer Boks Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak

Seydikemer Belediyesi tarafından 23 Eylül Cumartesi günü Muğla Boks Şampiyonası düzenleniyor.

'Engelliler Eğitim Semineri' düzenleniyor

Marmaris Belediyesi’nin destekleriyle bu yıl da Engelliler Eğitim Semineri Marmaris’te düzenleniyor.

Bodrum’un Şehitleri ve Gazileri Kitabı İmza Günü 

Bodrum Belediyesi Kültür Yayınları arasında yerini alan “Bodrum’un Şehitleri ve Gazileri” kitabının imza günü etkinliği düzenleniyor.

Zafer Bayramında Kıraç Konseri 

Fethiye Belediyesi tarafından, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle gençlik konseri düzenleniyor. 

TÜBİTAK Gökyüzü Gözlem Etkinliğine geri sayım başladı

TÜBİTAK'ın her yaştan gökyüzü meraklısını buluşturduğu Gökyüzü Gözlem Etkinlikleri bu sene 10-13 Ağustos tarihleri arasında, etkinliklere yıllardır ev sahipliği yapan Antalya Saklıkent'te düzenleniyor.

Psikolojik İlk Yardım ve Toplumsal Cinsiyet Rolleri Atölyeleri Düzenleniyor

Bodrum Belediyesi, personellerine yönelik “Psikolojik İlk Yardım ve Toplumsal Cinsiyet Rolleri Atölyeleri” düzenliyor

2’nci Akdeniz Edebiyat Günleri Düzenleniyor

Bodrum Belediyesi ve Livaneli Vakfı iş birliğinde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Akdeniz Edebiyat Günleri başlıyor

ADD’den 23 Nisan Şenliği

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Bodrum Şubesi’nce Oasis’te 23 Nisan Çocuk Şenliği düzenleniyor.

Renkli Hint düğünlerine ev sahipliği yapıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki lüks turistik tesislerde, 3 gün 3 gece süren ve renkli görüntülere sahne olan Hint düğünleri düzenleniyor.

8 Nisan’da Fethiye Deprem Paneli düzenleniyor

Fethiye’nin deprem riski, zemin yapısı ve olası bir deprem felaketine ne kadar hazırlıklı olduğu 8 Nisan 2023 Cumartesi günü Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenecek Fethiye Deprem Paneli’nde ele alınacak.

FETHİYELİ GAZETECİLERDEN YARDIM SEFERBERLİĞİ VE KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.4 şiddetindeki depremin ardından Türkiye tek yumruk oldu, acılar paylaşılıyor, yardım kampanyaları düzenleniyor. 

SMA HASTASI ZEHRA BEBEK İÇİN FETHİYE'DE BAĞIŞ KONSERİ DÜZENLENİYOR

SMA Hastası Fatma Zehra bebek için 26 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'da Özer Olgun Kültür Merkezi'nde '1. Çocuk Şenliği' bağış konseri düzenlenecek.

AKDENİZ KUPASI 3. AYAĞI FETHİYE’DE

2022 Akdeniz Offroad Kupası 3. Yarışı Fethiye Orman Spor Kulübü (FOSK) tarafından 22-23 Ekim 2022 tarihlerinde Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenleniyor.

BAĞ BOZUMU FESTİVALİ’NİN ÜÇÜNCÜSÜ DÜZENLENİYOR

Fethiye Belediyesi'nin ve Üzümlü Mahallesi Muhtarlığının katkılarıyla üçüncüsü düzenlenecek olan bağ bozumu festivali Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra müessesinde yaşanan maden ocağı patlaması nedeni ile Fethiye Kaymakamlığı tarafından iptal edildi.

BAĞ BOZUMU FESTİVALİ’NİN ÜÇÜNCÜSÜ DÜZENLENİYOR

Fethiye Belediyesi'nin ve Üzümlü Mahallesi Muhtarlığı'nın katkılarıyla bağ bozumu festivalinin üçüncüsü  düzenleniyor.

MUĞLA'DA ‘KENT YOKSULLUĞU VE EĞİTİM' PANELİ

Menteşe Belediyesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi işbirliğinde 14 Ekim 2022 Cuma Günü saat:16. 00'da ‘Kent Yoksulluğu ve Eğitim' konulu panel düzenleniyor.