Okullarda Dönem Sonu Faaliyet Haftası Başladı

Milli Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için 'dönem sonu faaliyet haftası' düzenleniyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Okulların ilk dönem sonu faaliyet haftasında 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi biterken öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri amaçlandı. Bu çerçevede Menteşe ilçesi okullarında “Bilgi Yarışması ve Kelime Oyunu, Sergi Yetenek Paylaşım Saati, Görsel Sanat, Bilim ve Spor Saat, Sosyal Sorumluluk ve Kitap Okuma Saati, Tecrübe Paylaşımı Söyleşileri, Komedi Saati, Oyun Saati, Dönem Sonu Gösterileri” gerçekleştirildi.

Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü” Millî Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin'in talimatıyla dönemin ilk karnesi öncesi okullarda öğrencilerin son haftayı sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için yeni bir uygulama hayata geçirildi. Okullarımızı İl Milli Eğitim Müdürümüz Emre Çay’la ziyaret ettiğimizde gördük ki öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz bu uygulamalardan çok mutlular. Öğrencilerimiz hem eğleniyorlar hem de öğreniyorlar. Bu güzel uygulama için Bakanımız Yusuf Tekin’e teşekkürlerimizi arz ediyoruz ”dedi.
 

Okullarda Dönem Sonu Faaliyet Haftası Başladı

İHA- İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN