Fethiye Esnaf Haberleri

Fethiye Esnaf Haberleri

Tavuk ihracatına sınırlama getirildi! Fethiye esnafı bu duruma ne diyor? Piyasayı nasıl etkiler?

Ticaret Bakanlığı, tavuk eti ihracatını 1 Mayıs 2024 tarihinden 31 Aralık 2024 tarihine kadar, aylık bazda azami 10 bin ton, toplamda ise bu yıl sonuna kadar 80 bin ton olacak şekilde sınırlandırılmasına karar verildiğini duyurdu. Fethiye’de esnaf Erkan Gündüz bu durum ile ilgili açıklama yaptı.

Bölükbaşı Ailesinin Acı Günü

Necati Bölükbaşı, Cansu Bölükbaşı ve Deniz Mahir Bölükbaşı'nn babaanneleri Saliha Bölükbaşı, sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi öğle namazına müteakip Yeni Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Hisarönü mezarlığına defnedildi.

Başkan Adayı Saatcı, Ziyaretlerini Sürdürüyor

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ve beraberindeki heyet, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti.

Başkan Soydemir’den Fuar Değerlendirmesi

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) etkinliğine katılım sağlayan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, organizasyon hakkında düşüncelerini aktardı.

Kökten Sektör Temsilcilerinin Taleplerini Dinliyor

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu ile Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti.

Dönefis’in 2. Şubesi Hizmete Açıldı

Fethiye'de geçtiğimiz sene faaliyete başlayan Dönefis isimli işletmenin 2. şubesi açıldı. Yoğun katılımın olduğu açılışa Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve Fethiye Belediye eski Başkanı Behçet Saatcı katıldı. Aynı zamanda açılışta bulunan sosyal medya fenomeni Yasin Cengiz, kendiyle özdeşleşmiş hale gelen dansıyla ilgi odası oldu.

Fethiye Esnaf Ve Sanatkârlar Odası'nda Düzenlenen Toplantıya Yoğun İlgi

Turizm amaçlı olarak konut kiralanmasına dair yönetmelik konusunda Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nda düzenlenen toplantıya yoğun ilgi olunca birçok vatandaş içeriye giremedi.

Demirel Esnafların Sorunlarını Dinledi

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i ziyaret etti.

Gönül Erkin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fethiye esnaflarından Musa Cem Erkin'in annesi Fethiye'nin ilk eczacılarından Gönül Erkin, Fethiye Yeni Camii’nde kılınan cenaze namazında son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Aday Adayı Tilkici, Soydemir’i Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı aynı zamanda CHP Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mehmet Soydemir’i ziyaret etti.

Esnaftan ev kredisine yorum

Orta Vadeli Program (OVP) kapsamında ilk kez ev alacaklara 1.20 faizli konut kredisi imkanı sağlanacak. 15 yıl vadeli ödeme planı ile ilk kez ev alacak vatandaşlara düşük faizli konut kredisi fırsatı sunulacak. Fethiye esnafı, bu konuyla ilgili düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

Aday Adayı Çaylı, ziyaretlerini sürdürüyor 

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, ziyaretlerini sürdürüyor. Sürekli halkın içinde olduğunu belirten Aday Adayı Çaylı, eşi Şerife Çaylı ile birlikte Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i makamında ziyaret etti. 

Kaymakam Ertaş’tan Esnaf Ziyaretleri

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, ziyaretlerine devam ediyor. Kaymakam Ertaş, ziyaretleri kapsamında Fethiye esnafı ile bir araya geldi.

Soydemir’den Kaymakam Ertaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Mehmet Soydemir, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Soydemir’den Bağlan’a Ziyaret

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir beraberinde başkan vekili Veli Uysal ile birlikte Fethiye zabıta amiri Sadık Bağlan'ı makamında ziyaret etti.

Karaçulhaspor’dan Başkan Soydemir’e Ziyaret

Karaçulhaspor Başkanı Mehmet Dalca ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i ziyarette bulundular.

Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, kurumlar vergisi sıralamasında ilk 5’te

2022 yılı için Gelir İdaresi Kurumu’nun yayınlamış olduğu verilere göre Kurumlar Vergisi sıralamasında Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, Fethiye’de ilk 5’e girdi. Bunun üzerine ise Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Başhekimi Dr. Öztürk Günal, Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu ve Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ortak basın açıklamasında bulundu.

Soydemir, “Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nde esnafa büyük ayrıcalık”

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, esnafa yeni bir müjde verdi. Esnafa 0 indirim uygulanacağını söyleyen Soydemir, yaptığı açıklamada, “Özel Lokman Esnaf Hastanesi esnaflarımıza büyük bir ayrıcalık tanındı. Esnaflarımız 1 Ağustos 2023 itibariyle sağlık hizmetlerinden 0 indirimle yararlanacaklar” dedi.

Özdemir ailesinin mevlüt yemeği yapıldı

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası kurucusu ve Fethiye’nin ilk lokantacılarından olan Tahsin Özdemir’in vefatının 52. günü nedeniyle Keloğlu Boğazındaki evinin yanında mevlüt yemeği düzenlendi.

Karaman, yamaç paraşütü pilotlarını ziyaret bulundu

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Yamaç Paraşütü Pilotları ile Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda bir araya gelerek 2023 yılı yaz sezonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Esnaflardan depremzedelere iftar yemeği

Fethiye esnafları tarafından depremzedelere iftar yemeği programı düzenlendi.

Aday adayı Tilkici, “her zaman esnafımızın yanındayız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, sektör temsilcilerinin sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Aday Adayı Tilkici, bu kapsamda Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti. 

FETHİYE ESNAF ODASI İŞ BANKASIYLA PROTOKOL İMZALADI

Türkiye İş Bankası Fethiye Şubesi ile Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası, esnaf odasına kayıtlı esnaflar için faizsiz 50 bin TL’ye kadar kredi çekimi sağlayan “Hoş Geldin” kredi protokolü imzaladı.

FETHİYE'DE ÖĞRENCİLER DEPREMZEDELER İÇİN MASA VE TABURE ÜRETİYOR

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri depremzedelere yardımlarını sürdürüyor. Depremzedeler için portatif masa ve tabure üretimi yapan öğrenciler gönüllü çalışıyor.

MUTLU DEMİRTAŞ’TAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Geçtiğimiz yıl yapılan Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde az bir fark ile başkanlığı kaybeden Kamil Mutlu Demirtaş, deprem bölgesine yapılacak olan yardım amaçlı gönderiler için, Sürat Kargo’nun ücretsiz olarak hizmet vereceğini duyurdu.

İSMAİL BAŞOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen kongrede 33 yıldan bu yana başkanlık görevini yürüten İsmail Başoğlu güven tazeledi.

MEHMET SOYDEMİR, ENVER YALÇIN’I PLAKETLE ÖDÜLLENDİRDİ  

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız sayın Mehmet SOYDEMİR 2005 yılında Türkiye’de ilk özel yörük müzesini Kargı Mahallesi’nde kuran esnaflardan Enver Yalçın’ı plaketle ödüllendirdi.

BAŞKAN ADAYI DEMİRTAŞ’TAN AHDE VEFA ÖRNEĞİ

Geçtiğimiz yıl yapılan Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde az bir fark ile başkanlığı kaybeden Kamil Mutlu Demirtaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları ile buluştu. 

MUTLU DEMİRTAŞ’TAN TEŞEKKÜR MESAJI

Geçtiğimiz sene Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde aday olan Kamil Mutlu Demirtaş, bir mesaj yayımladı.

SOYDEMİR’DEN İYİ PARTİ’YE ZİYARET

Fethiye Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, İyi Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve yönetimi ziyaret etti.