Marmaris Belediye Haberleri

Marmaris Belediye Haberleri

Marmaris Belediyesi’nden çöp uyarısı

Yat Limanı’nda yer alan restoranlara, bölgede kirliliğin önüne geçmek için yaz sezonu öncesi çöp çıkarma saatleri Marmaris Belediyesi tarafından tebliğ edildi.

Marmaris’te derelerde ikili mücadele

 Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri derelerde koku ve sivrisinek oluşumunun önüne geçmek için ortak çalışma başlattı.

Başkan Ünlü Marmarisli kadınlarla kahvaltıda buluştu

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Belediye’nin ücretsiz olarak düzenlediği sabah sporuna katılan kadınların davetlisi olarak Yüzme Eğitim Merkezi’ndeki kahvaltıya katıldı.

Başkan Ünlü: “Her zaman yanınızdayız”

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, ENABİRDER’in düzenlediği piknikte engelliler ve aileleri ile bir araya geldi. “Her zaman yanınızdayız” diyen Başkan Ünlü, down sendromlu bir çocukla zeybek oynayarak onların neşesine ve eğlencesine ortak oldu.

Marmaris Belediyesi, tüm ilçede temizlik seferberliği başlattı

Marmaris Belediyesi, tüm ilçede temizlik seferberliği başlattı. Aynı anda merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahalleler, dereler, seyir tepeleri ve sahillerde temizlik gerçekleştirildi. Seyir tepesinde insanları orman yangınlarına karşı uyaran tabela da atılmış halde ormanın içinde bulundu.

Başkan Ünlü denetimlerini sürdürüyor

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, denetimlerini sürdürüyor. Dün Kale bölgesi, Otogar ve mahalle ziyaretleri yapan Ünlü’nün son durağı Kapalı Çarşı oldu. Gece yarısı Kapalı Çarşı’ya giden Ünlü, sıkıntıları yerinde inceledi.

Başkan Ünlü, Büyükelçi Morris’i ağırladı

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Jill Morris ve heyeti, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’yü ziyaret etti.

Marmaris Belediyesi'nden scooter sorununun çözümü için yeni girişim

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, elektrikli scooterlarla ilgili denetimlerin arttığını belirtirken firmaların da hem trafik hem de parklanma konusunda yeni teknolojik düzenlemelerin yapması gerektiğini söyledi.

Marmaris’te Hıdırellez kutlandı

 Bolluğun ve bereketin müjdecisi Hıdırellez, Marmaris’te coşku ile kutlandı. Marmaris Belediyesi’nin organize ettiği etkinliklerde vatandaşlar sahilde yakılan ateşlerin üzerinden atladı, dilek diledi.

Başkan Ünlü, Ukrayna konsolosunu ağırladı

Ukrayna’nın Antalya Konsolosu Oleksandr Voronin, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’ye tebrik ziyaretinde bulundu.

Sezon öncesi sorunlar için incelemede bulunuldu

Sezon öncesi tüm mahallelerin acil sorunlarını çözmek için kolları sıvayan Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, her yaz binlerce turist ağırlayan Selimiye Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Başkan Ünlü, çocuklarla bir araya geldi

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, pazar mesaisini vatandaşlarla geçirirken futbol maçlarını takip ederek, çocuklarla bir araya geldi.

Başkan Ünlü, eski başkan Gürün’ü ağırladı

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin geçmiş dönem Belediye Başkanı Osman Gürün’ü makamında ağırladı.

Başkan Ünlü’den Sezon Öncesi İnceleme

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Yat Limanı, Barlar Sokağı, Kordon Caddesi ve Uzunyalı'da incelemelerde bulundu. Sezon öncesi yapılması gerekenlerle ilgili Fen İşleri Müdürü Özgür Han ve Zabıta Müdürü Metin Kaleminali ile incelemeler yapan Ünlü esnafın da görüşünü aldı.

Başkan Ünlü'den, Başkan Aras'a tebrik

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, devir teslim törenine katılarak görevi devralan Muğla Büyükşehir Belediye (MBB) Başkanı Ahmet Aras’ı tebrik etti.

Minik eller tarımla buluştu

Marmaris'in küçük çiftçileri Marmaris Belediyesi tarafından açılan Çiftçi Çocuklar Parkı'nda bir araya geldi.

Marmaris Belediyesi yaz sezonu hazırlıklarına başladı

Marmaris Belediyesi yaz sezonu öncesi hazırlıklara başladı. Destek Hizmetleri Müdürlüğü kış sezonunda yıpranan ve zarar gören bankları bakıma aldı.

Belediye İşçisi Gözyaşları İçinde Toprağa Verildi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sobayı tutuşturmak için tiner dökerken yaşanan patlamada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden belediye işçisi düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Başkan Oktay, Yaralanan Personelin Arkadaşları İle Görüştü

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, geçtiğimiz hafta meydana gelen kazada yaralanan ve İzmit'te tedavisi devam eden belediye personeli Yener Durmuş'un mesai arkadaşlarını ziyaret etti.

Başkan Oktay, Urfalı Öğrencilerin İsteğini Kırmadı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Şanlıurfa’ya bağlı Haliliye ilçesinde bulunan Yediiklim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin mektubuna kayıtsız kalmadı.

Marmaris’te Üniversite Tanıtım Günleri Düzenlenecek

Marmaris Belediyesi ve özel bir fuar işletmesi işbirliği ile üniversite tanıtım günleri düzenlenecek. 13 Mart’taki etkinlikte ücretsiz atölyeler de olacak.

Marmaris Belediyesi’ne Bisiklet Ödülü

Marmaris Belediyesi’ne bisiklet kullanımını yaygınlaştırma konusunda yaptığı çalışmalarla bisiklete en fazla önem veren belediye olarak "2024 Bisiklet Özel Ödülü" verildi.

Marmaris’te Park Yapımları Devam Ediyor

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, merkeze uzak mahallelerde çocuk parkları yapmaya devam ediyor.

Marmaris Adnan Menderes Caddesi’nde Çalışma Başlatıldı

Yaz sezonu açılmadan yol yapım ve üst yapı çalışmalarına ağırlık veren Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bir sorunlu noktaya daha neşter vuruyor. Özellikle yaz aylarında yoğunluğun yaşandığı yerlerden biri olan Adnan Menderes Caddesi’nde çalışma başlatıldı. Çalışma bittiğinde bu yol da asfalta kavuşacak.

Marmaris'te son belediye meclis toplantısı yapıldı

Marmaris Belediye Meclisi’nin 2019-2024 dönemi son toplantısında konuşan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Kimsenin kalbini kırmadan, bel altı yaklaşmadan, dürüst bir şekilde görevimizi ifa etmeye özen gösterdik. Herkese sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum” dedi. Muhalif meclis üyeleri de Başkan Oktay’a teşekkürlerini sundu.

Marmaris’te Depremde Yitirilen Canlar Anıldı

Geçtiğimiz 6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için anma programı düzenlendi. Program kapsamında Marmaris Belediyesi de depremde yitirilen canlar için lokma dağıttı.

Marmaris’te 45 Bin Araç Lastiği Çöp Olmaktan Kurtuldu

Marmaris’te kullanılmayan ve çevreyi tehdit eden ömrünü tamamlamış araç lastikleri geri dönüşüm için toplanıyor. Marmaris Belediyesi tarafından bugüne kadar 45 bin adet lastik toplanarak geri dönüşümü sağlandı.

Belediye Ve Gönüllülerden Çevre Temizliği

Marmaris Belediyesi ve Marmaris Doğa Gönüllüleri Yalancıboğaz-Aktaş mevkiinde temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Marmarisli Minikler Pinokyo Oyunu İle Keyifli Anlar Yaşadı

Marmaris Belediyesi tarafından ara tatil etkinlikleri kapsamında sahnelenen Pinokyo oyunu ile çocuklar keyifli anlar yaşadı.

Orhaniye, Halı Sahaya Kavuşuyor

Marmaris Belediyesi, Orhaniye Mahallesi’nde yeni sahanın çalışmasına başladı.