Başkan Oktay, Yaralanan Personelin Arkadaşları İle Görüştü

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, geçtiğimiz hafta meydana gelen kazada yaralanan ve İzmit'te tedavisi devam eden belediye personeli Yener Durmuş'un mesai arkadaşlarını ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, geçtiğimiz hafta sobaya tiner dökmesi nedeniyle meydana gelen kazada vücudunda ağır yanıklar oluşan ve İzmit'te tedavisi devam eden Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeli Yener Durmuş'un çalışma arkadaşlarına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Başkan yardımcıları ve birim müdürlerimizle birlikte Makine Araç Parkı’na giden Mehmet Oktay, Yener Durmuş’un sağlık durumu ile ilgili doktorlarından edindiği bilgileri aktardı.

“Yener için dua edelim”
Ayrıca olay yerini inceleyerek kazaya tanık olan çalışanlardan bilgi alan Başkan Oktay, “Şu an elimizden tek gelen şey Yener için dua etmek. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşup tekrardan aramıza dönecek. Bu olay maalesef ki bizlere iş güvenliğinin ne kadar önemli olduğunu çok acı bir tecrübeyle bir kez daha gösterdi.

En ufak bir dikkatsizliğimizde en başta kendimize ve mesai arkadaşımıza zarar gelebildiğini yaşamış bulunuyoruz. Bu konuda herkesin daha dikkatli olması gerekiyor. Tekrardan arkadaşımıza acil şifalar diliyor bir an önce aramıza dönmesini bekliyoruz” dedi.

“Emekleriniz için teşekkür ederim”
31 Mart seçimlerinde aday olmadığını hatırlatan Başkan Oktay, “Göreve geldiğimiz günden beri her zaman alın terinin, emeğin karşılığını vermeye çalıştık. İnsanları ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, sen ben demeden tamamen çözüm odaklı bir anlayışta kent yaşayanlarımıza hizmet vermeye gayret gösterdik. Her birinize emekleriniz için teşekkür ediyorum. Yaşanan onlarca felaketin üstesinden nasıl gelindiğini herkese gösterdik” diye konuştu.

İHA- İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN