Oynadı Haberleri

Oynadı Haberleri

Fethiyespor Arnavutköy Deplasmanından Eli Boş Ayrıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup 36. hafta mücadelesinde Fethiyespor, Arnavutköy Belediyespor ile karşılaştı. Lacivert beyazlıların deplasmanda oynadığı mücadele 0-2 ev sahibi takımın galibiyeti ile sona erdi.

Kökten’i Tezahüratlarla Karşıladılar

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, çocukların top isteğini yerine getirdi. Topları teslim etmek için Çatalarık Mahallesi’ne giden Başkan Adayı Kökten, çocuklarla futbol da oynadı. 

‘Fare Kapanı’ Muğla’da İzleyici İle Buluşuyor

Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün organize ettiği, Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Devlet Tiyatrosu’nun oynadığı ‘Fare Kapanı’ tiyatro oyunu Muğla’da izleyici ile buluşuyor.

Fethiyespor, Kastamonu Deplasmanında

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta 21. Hafta müsabakasında Fethiyespor, GMG Kastamonuspor’a konuk oluyor. Mücadele yarın 14.00’te Kastamonu Gazi Stadyumu’nda oynanacak. İki ekibin ligin 3. Haftasında oynadığı mücadele GMG Kastamonuspor’un 1-0’lık galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

Muğla İl Karması U16 Kızlar Hokey'de Galip Geldi

U16 Kızlar Hokey Karması'nda mücadele eden Muğla İl Karması Kızlar Hokey Takımı oynadıkları Kırklareli İl Karması Hokey Takım'ını 6-1’lik skorla mağlup etti.

Yaşlılar Satranç Oynayarak Keyifli Vakit Geçirdi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Sağlıklı Aktif Yaşam Programı (SAYAP) projesi kapsamında FETAV binasında yaşlılar bir araya gelerek satranç oynadı. 60 yaş üzeri yaşlı vatandaşların satranç aktivitesi renkli görüntülere sahne oldu. İkinci kademe satranç antrenörü ve hakemi Simber Cana Özdilek, mikrofonlarımıza satranç aktivitesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Muğlaspor adım adım şampiyonluğa

Yıllarca 2. ve 3. Ligde mücadele eden Muğlaspor, Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta oynadığı 9 maçta 7 galibiyet ve iki beraberlik ile grubunda 23 puanla hem lider durumunda, hem de grubunun namağlup tek takımı. Türk futboluna Sercan Görgülü ve Rıdvan Dilmen gibi ünlü futbolcuları kazandıran Muğlaspor, 2020-2021 sezonunda Bölgesel Amatör Lige düştü. BAL liginde 3 yıl mücadele eden Yeşil-Beyazlılar, sezon öncesi hedeflerini 3. Lig olarak belirledi.

Muğlaspor kendi evinde oynadığı maçtan berabere ayrıldı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 5. hafta mücadelesinde Muğlaspor kendi evinde oynadığı maçta 0-0 berabere kaldı.

Keskin, “Oynadığımız futbolun karşılığını aldık”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta Fethiyespor, 10.Hafta mücadelesinde konuk olduğu 68 Aksaray Belediyespor'u Ali Ceylan ve Furkan Ceylan'ın attığı gollerle 1-2 mağlup ederek hanesine 3 puanı yazdırmayı bildi. Fethiyespor yöneticisi Uğur Keskin ise bu karşılaşmayı değerlendirerek hedeflerinden bahsetti.

Bodrum’da nefes kesen gösteri

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılı Kutlamaları çerçevesinde 100 kişi aynı anda Çökertme Türküsü eşliğinde oynadı. Ardından SOLO TÜRK gösterisi nefes keserken, gösterileri binlerce kişi izledi.

Halk geleneklerine sahip çıkıyor

Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı Göktepe Mahallesi'nde yaşayan kadınlar hamur leğenlerinden kendilerine özgü oluşturdukları enstrüman eşliğinde düğün ve festivallerde yöresel kıyafetleriyle oynadıkları oyunlar ile geleneklerini sürdürüyor.

Yönetici Keskin, “Biz bu ligin en sert takımlarıyla üst üste oynadık”

Fethiyespor Yöneticisi Uğur Keskin, geçtiğimiz haftalarda usulsüzlük olduğunu belirttikleri GMG Kastamonuspor maçından 3 puan beklediklerini ve Somaspor maçında çok tartışılan penaltı pozisyonu ile ilgili açıklamalarını FRT TV mikrofonlarına yaptı.

Çocuklar sokakta satranç oynadı

Ülke genelinde 4-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen 'Sokakta Satranç Var' projesi çerçevesinde etkinlikleri yapıldı. Hedeflerin satrancın her yerde oynanabileceğini göstermek olan yaklaşık 60 Marmarisli minik satranç ustaları parkta yerlere oturup satranç oynadı.

Minik voleybolcular Zafer Bayramı için oynadı

Marmaris Belediyesi ve Marmaris Belediye Gençlikspor Kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası, 8 ilden 42 takımın katılımıyla yapıldı.

Bodrumspor final maçını nerede oynayacak?

Bodrumspor, evinde oynadığı Spor Toto 1.Lig 2.Play-Off turunda Eyüpspor’u 90+1 ve 90+8.dakikalarda bulduğu gollerle 2-0 mağlup ederek adını finale yazdırmayı başarmıştı.

BODRUM'UN İNCİLERİ ÇEYREK FİNALE YÜKSELDİ

Kadınlar Voleybol 2. Lig 7. Grup'ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor ligin son maçında deplasmanda oynadığı Aydın Büyükşehir Şehir Belediye Spor Kulübü'nü 3-0 mağlup etti. Gruptan çıkarak çeyrek finale kalan Bodrum'un İncileri Amasya'da 3 takımla kozlarını paylaşacak.

FETHİYESPOR'UN GRUBUNDA DEPREMDEN DOLAYI 2 TAKIM LİGDEN ÇEKİLDİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem nedeniyle 2. Lig’den Adıyaman FK ve Diyarbekirspor olmak üzere oynadıkları ligden çekilme başvurusunda bulunan 5 kulübün talebine olumlu yanıt verdiklerini açıkladı.

SAĞANAK YAĞIŞ ALTINDA SAATLERCE HORON OYNADILAR

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yağmur altında düzenlenen 7. Hamsi Festivali, renkli görüntülere sahne oldu. Yağmura aldırış etmeden saatlerce horon oynayan vatandaşlar, festivalin tadını doyasıya çıkardı.

KAHVEHANEDE OYUN OYNADIĞI ARKADAŞINI ÖLDÜREN KİŞİ TUTUKLANDI

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde kahvehanede oyun oynadığı arkadaşını av tüfeğiyle öldüren kişi yakalanarak, tutuklandı.

ERMAŞ MUĞLASPOR’DA SOL KANAT OYUNCUSU KADROYA DAHİL EDİLDİ

Ermaş Muğlaspor, ligin ilk devresinde Çivril Kıralan Demirspor forması giyen 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Beytullah Daşel'i kadrosuna dahil etti. Daşel, ligin ilk devresinde oynadığı 8 maçta 5 gol kaydetti.

KAHVEHANEDE OYUN OYNADIĞI ARKADAŞINI TÜFEKLE VURARAK ÖLDÜRDÜ

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde bir kişi, kahvehanede oyun oynadığı arkadaşını yaşanan tartışmanın ardından av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

BODRUM'UN İNCİLERİ ŞAMPİYONLUK YOLUNDA ÖNEMLİ GALİBİYET ALDI

Kadınlar Voleybol 2’inci Lig 7’inci Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Coenda Medical, ligin 10’uncu haftasında evinde oynadığı Gencelli İdman Yurdu’nu 3-0 mağlup etti.

ZİRVE SPOR KULÜBÜ ALTYAPISI İLE DE ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Eczacıbaşı çatısı altında, voleybol branşında geleceğin yıldızlarını yetiştiren Zirve Spor Kulübü, 2022-2023 sezonunda altyapı takımlarının sağladığı başarılarla da adından söz ettiriyor. Kulübün altyapı sporcuları, Muğla ilinde mini, midi, küçükler ve yıldızlar olmak üzere dört ayrı kategoride oynadığı maçlardaki galibiyetleri sonucunda birinci sırada yer alıyor.

FETHİYESPOR, TRABZON’DAN PUAN ÇIKARAMADI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 1461 Trabzon FK’nın konuğu oldu. Lacivert beyazlılar deplasmanda oynadığı karşılaşmanın ilk yarısında, 1461 Trabzon FK oyuncusu Kerem Baykuş’un dk. 11’de attığı golle 1-0 geriden geldi. İlk yarının 29’uncu dakikasında 1461 Trabzon FK oyuncusu Kerem Baykuş’un attığı diğer golle Fethiyespor maçı mağlup bitirdi.

FARKINDALIK YARATMAK ADINA BASKETBOL OYNADILAR

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında farkındalık yaratmak adına Fethiye Kapalı Spor Salonu’nda öğrenciler ve öğretmenler basketbol maçı oynadılar.

ZİRVE SPOR EVİNDE GALİP

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginde mücadele eden Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü, Söke Belediye Saldos Spor ile karşılaştı. Beşkaza Spor Salonu’nda oynanan maçı 3-1’lik skorla geçen temsilcimiz, oynadığı son beş maçı kazanarak galibiyet serisine devam etti. 

ALTIN, “ÇOK ZOR BİR MAÇ KAZANDIK”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 16’ncı maçında evinde Pazarspor’u konuk etti. Fethiyespor evinde oynadığı bu zorlu mücadele de attığı 1 golle 3 puanı aldı. Fethiyespor’da ilk maçına çıkan Teknik Direktör Erhan Altın, “Öncelikle çocuklarıma saha içerisinde gösterdikleri istek, arzu ve performans için çok teşekkür ediyorum. Ufak tefek eksiklerimiz var. Onlar için de notlarımızı aldık. Çalışarak onları da gidereceğiz” dedi. 

BAŞKAN BAKIRCI, “YENİ BİR SAYFA AÇTIK“

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 16’ncı maçında evinde Pazarspor’u konuk etti. Fethiyespor evinde oynadığı bu zorlu mücadele de attığı 1 golle 3 puanı aldı. Maç sonu Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı değerlendirmelerde bulundu. 

FETHİYESPOR ZORLU MÜCADELEDEN 3 PUAN ÇIKARDI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 16’ncı maçında evinde Pazarspor’u konuk etti. Fethiyespor evinde oynadığı bu zorlu mücadele de attığı 1 golle 3 puanı aldı.

FETHİYESPOR EVİNDEN 3 PUAN ÇIKARDI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 16’ncı maçında evinde Pazarspor’u konuk etti. Fethiyespor evinde oynadığı bu zorlu mücadele de attığı 1 golle 3 puanı aldı.