Özmen Haberleri

Özmen Haberleri

Özmen, ‘Gol attığım için mutluyum’

Fethiyespor'un tecrübeli stoperi Sezer Özmen, 68 Aksaray Belediyespor karşılaşmasında bir gol atarak takımına 3 puanda katkı sağladı. Mücadele sonrasında ise açıklama yapan Özmen, FRT TV’ye konuştu.

Fethiyespor kazanmasını bildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 29. Haftasında 68 Aksaray Belediyespor’u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısına geride giren Fethiyspor, ikinci yarıda baskıyı arttırdı. Sezer Özmen ve Ramazan Çevik ile fileleri havalandırmayı bilen lacivert beyazlılar, seyircisi önünde 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Karaca, Fethiyespor’lu Futbolculara Başarılar Diledi

Muğla’nın Fethiye ilçesi 510. Sokak üzerinde yer alan çeşitli lezzetlerin bir arada sunulduğu ‘Fethiye Sokak Lezzetleri’ açılışına Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca’da katılım sağladı. Karaca, açılışta denk geldiği Fethiyespor futbolcularından Sezer Özmen ile Şahan Akyüz’e sezonun geri kalan maçlarında başarılar diledi.

Özmen, ‘3 puanı almayı bildik’

Zorlu Menemen FK karşılaşmasından evinde 3 puan alan Fethiyespor’da yüzler gülüyor. Karşılaşmada önemli müdahalelerde bulunan Sezer Özmen, zorlu mücadeleyi değerlendirdi.

Fethiyespor Maçına Damga Vurmuştu, 1 Ay Sonra Maç Yönetebildi

TFF 2.Lig’de mücadele eden Fethiyespor, 23 Eylül’de Somaspor ile evinde karşılaşmıştı. Mücadele 1-1 devam ederken Fethiyespor’da Sezer Özmen rakip ceza sahası içinde yapılan müdahale sonucu yerde kalmıştı. Tüm maçı izleyen taraflı/tarafsız herkesin penaltı olarak yorumladığı pozisyona maçın orta hakemi Berkay Erdemir devam kararı vermişti. Maçın hakemine, TFF tarafından 1 ay maç verilmedi.

O Hakeme Bu Hafta Maç Verilmedi!

Fethiyespor’un Somaspor ile karşılaştığı maçta, 90+5.dakikada Sezer Özmen’in yerde kaldığı tartışmalı penaltı pozisyonunda penaltı düdüğü çalmayan hakem Berkay Erdemir’e bu hafta TFF tarafından maç verilmedi.

Özmen Tartışmalı Penaltıyı Değerlendirdi

Fethiyespor’un başarılı defans oyuncusu Sezer Özmen, Somaspor maçında beklediği penaltı pozisyonunu FRT TV muhabirlerimize anlattı.  Somaspor maçında beklediği pozisyonu, 2025 yılına kadar uzattığı sözleşmesini, geçmişte beraber çalıştıkları Teknik Direktör Erhan Altın hakkındaki düşüncelerini FRT TV muhabirlerimize anlattı.

Fethiyespor’da Sezer Özmen Iğdır FK Maçında Forma Giyemeyecek

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’un tecrübeli stoperi Sezer Özmen, GMG Kastamonuspor maçında arka adalesinde oluşan sorun sebebiyle bugün oynanacak Iğdır FK müsabakasında forma giyemeyecek.

Özmen “Iğdır maçında şanssızlığımızı kıracağız”

Fethiyespor’un tecrübeli stoperi Sezer Özmen, GMG Kastamonuspor maçında alınan mağlubiyet ile karşılaşacakları Iğdır FK deplasmanı ile ilgili FRT TV mikrofonlarına çeşitli açıklamalarda bulundu.

Bodrum Rotary Kulübünden Ziyaret

Bodrum Rotary Kulübü Başkanı Erkan Saylam, Yönetim Kurulu üyeleri Yıldıray Özmen, Sibel Tilbaç ve Hüseyin Zöngür ile birlikte BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti.

MSKÜ ÖĞRETİM ÜYESİ AKDOĞAN'A HARVARD’DA FULBRİHT BURSU

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özlem Özmen Akdoğan’ın Fulbright doktora sonrası Araştırma Burs Programı desteklenmeye değer görüldü.

FETHİYESPORLU SEZER, RÖNESANS REZİDANS'TA ENKAZDA KALAN SPORTİF DİREKTÖR HAKKINDA KONUŞTU

Etimesgut Belediye'den Fethiyespor'a transfer olan Sezer Özmen, Türkiye'yi vuran deprem ve enkazda kalan Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut hakkında konuştu.

FETHİYESPOR’DAN SEZER ÖZMEN ATAĞI

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta ilk yarıyı 22 puanla 12’nci sırada tamamlayan Fethiyespor, ara transferde ilk hamleyi defans hattına yaptı.

DİYADİN VE CİZRE’DEN GELEN ÇOCUKLAR MUTLU DÖNDÜ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın çalışmaları ve katkıları ile İlçemize konuk olarak gelen Diyadin Mehmet Melih Özmen Ortaokulu ve Cizre Fen Lisesi Öğrencileri, katıldıkları etkinlikler sayesinde unutulmaz bir hafta yaşadılar.

Fethiyespor ligde ikinci sıra için umutlu

3. lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor’un, Ağrı 1970 deplasmanından 1 puanla dönerek, ligde 2. Sıra için umutlandı. Playoff’u garantileyen lacivert-beyazlılar ligde son maçını Atlas Maden Çengelköyspor ile karşılaşacak. Kart cezalısı Tahir’in dışında, testi pozitif çıkan Alihan ve hafif sakat Yakup ve Mert Özmen’in dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Cumartesi günü saat 15.00’da Fethiye Şehir Stadında oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına başladıklarını belirten Teknik Direktör Enver Ataçoçuğu, “evimizdeki son maçımızı da kazanıp, playofflara moralli başlamak istiyoruz” dedi. 

Fethiyespor kendi sahasında Mardin Fosfatspor’u ağırlayacak

3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Fethiyespor, Perşembe günü kendi sahasında Mardin Fosfatspor’u ağırlayacak. Bu maçta kart cezalısı Hayrullah Çelik forma giyemeyecek. Geçen hafta cezalı durumda olan Mert Özmen ve Berkay Öztuvan takımdaki yerlerini alabilecek. 

Fethiyespor’un başında ilk çalışmasına çıktı 

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Teknik Direktör Mesut Toros ile yolların ayrılmasının ardından tecrübeli hoca Bahri Kaya ile anlaşmıştı. Tecrübeli hoca takımın başında ilk çalışmasına çıktı. 

Fethiyespor maç saatini bekliyor

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda karşılaşacağı Mardin Fosfat Spor maçına 4 eksik ile gitti. Lacivert-beyazlılarda 2 futbolcu pozitif vaka nedeniyle kafileye katılamazken, kart cezalısı Cemal Şener ve sakat olan Bülent Kalecikli ile birlikte 4 eksik ile Mardin’e gitti. Geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanan Anıl Arıcıoğlu ve Mert Özmen iyileşince maç kadrosuna alındılar. Bu iki futbolcunun maç kadrosuna alınması en çok teknik kadroyu sevindirdi.

Zarar 300 bin TL

Fethiye’de geçtiğimiz Cumartesi günü elektrik kontağından çıktığı sanılan koltuk döşeme atölyesindeki yangında iki katlı bina cayır cayır yanarken, atölyedeki makineler ve döşeme malzemeleri tamamen yanmıştı. Atölye sahibi Özmen Kökçü, yangında her şeyin yandığını belirtip; “Zararım yaklaşık 300 bin TL. Çok mağdurum. Çevreye verdiğim korku nedeniyle özür diliyorum” ifadelerini kullandı.