Seçim Çalışmalarına Haberleri

Seçim Çalışmalarına Haberleri

Milletvekili Otgöz: Gerçek Belediyecilik İçin Hazırız

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, seçim çalışmalarına Fethiye’de devam etti. Milletvekili Otgöz, Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve ilçe teşkilatları ile mahalle toplantıları yaptı. Esnaf ziyaretlerinde bulunarak Fethiyeli vatandaşları dinledi. Muhammet Kökten ve Aydın Ayaydın için oy istedi.

Milletvekili Otgöz Milletimizin Kaynağını Yine Milletimiz İçin Kullanacağız

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, seçim çalışmalarına Fethiye’de devam etti. Fethiye’de de sivil toplum kuruluşları ile buluşan Milletvekili Otgöz, esnaf ziyaretlerinde bulundu. Fethiyeli hemşerilerini dinledi.

Esnaflardan Akdenizli’ye Tam Destek!

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, esnaf ve vatandaşlarla buluşarak seçim çalışmalarına devam ediyor.

Yiğit, ilçe ziyaretlerine devam ediyor

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor. 

Akdenizli: “Muğla’nın 13 İlçesiyle Eşit Su Bedeli Ödemek Zorunda Değiliz”

Seydikemer’i adım adım dolaşarak seçim çalışmalarına devam eden Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli; “Bugüne kadar 65 mahallemizin 60’ında toplantı yaptık. 59 mahallemizde MUSKİ sorunu hep karşımıza çıktı. Muğla’nın 13 ilçesiyle eşit su bedeli ödemek zorunda değiliz. Biz bunu hak etmiyoruz!” dedi.

Başkan Adayı Yiğit seçim çalışmalarına devam ediyor

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor

Akdenizli, Seçim Çalışmalarına Yayla Mahallelerinde Devam Etti

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmalarına Seydikemer’in Yayla Mahallelerinde devam etti. Akdenizli, Türkiye Yüzyılında, Seydikemer’in 10’uncu yılında rekor oy almayı hedeflediklerini belirtti.

Akdenizli: “Seydikemerlilerin Mutluluğu İçin Durmadan Çalışacağız”

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmalarına Çatak, Dere ve Çökek Mahallesinde devam etti. Başkan Akdenizli, mahalle toplantılarında yaptığı açıklamada; “Sizlerin mutluluğu için durmadan, yorulmadan çalışacağız” dedi.

Akdenizli, Mahalle Buluşmalarına Devam Ediyor

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. Mahalle Toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelen Akdenizli hem vatandaşların taleplerini dinliyor hem de Seydikemer için planladığı projeleri anlatıyor.

Gençlerle Birlikte Stant Çalışması Yaptı

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Akdenizli: “Seydikemer’de Turizmi 12 Aya Çıkaracağız”

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yerel seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Esenköy’de Dont ve Yayla Gökbenli hemşehrileriyle buluşan Akdenizli, yeni dönemde ilçeye kazandırılacak hizmetler ve projelere ilişkin bilgi verip; “Turizmi 12 aya yayacak Saklıkent Cam Teras ve Teleferik Projemiz var. Projemiz şekillendi. İnşallah bu projemizi hayata geçirirsek, Seydikemer’de turizmi 12 aya çıkaracağız” dedi.

Fatma Betül Sayan Kaya’dan Akdenizli’ye Destek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı ve önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin seçim çalışmalarına katıldı.

Kulaç “Halkın İçinden Gelmeyen Sorunları Çözemez”

Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Halk pazarlarında Pazar esnafı ve vatandaşlar ile bir araya gelen başkan Adayı Saniye Kulaç “Halkın içinden gelmeyen sorunları çözemez” dedi.

Ak Parti Adayı Prof. Dr. Ayaydın Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

Prof. Dr. Aydın Ayaydın’ın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından Aydın Ayaydın, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Ayaydın, tüm Türkiye’de dikkat çeken adaylardan olurken katıldığı TV programlarıyla ülke gündeminde yer aldı.

Kökten Seçim Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında her hafta kurulan Salı Pazarı’nı ziyaret etti. Vatandaşlar ve esnaflar tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Aday Adayı Kökten, göreve seçilmesi halinde çadır sorununu çözeceğini belirtti.

Milletvekili Adayı Tan, ‘AK Parti’nin yaptıklarını yıkmaya gelen bir anlayış var’

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan seçim çalışmalarına Ak Parti İl Başkanı Gültekin Akça ile birlikte Göcek mahallesinde sürdürdü.

Milletvekilli adayları vatandaşın sorunlarını dinledi

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Kübra Bilginer, Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova, Cem Ayber ve Müjgan Dikmen ile birlikte seçim çalışmalarına Marmaris’te; Andımız ile başladılar. 

Vekil Adayı Demir, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Vekil Adayı Demir'den Peş Peşe Ziyaretler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Her gününü ziyaretlerle geçiren vekil adayı Demir vaatleriyle de vatandaşlardan tam not alıyor.

Vekil Adayı Tan Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, Muğla’nın Milas ilçesinde 14 Mayıs seçim çalışmalarına devam etti. Milas Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program çerçevesinde Milletvekili Adayı Eylem Tan, beraberinde Milas ilçe başkanı Emin Çelik, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ve partililerle birlikte esnaf ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

Başkan Karaca, Sivas’ta seçim çalışmalarına katılacak

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 13. Uluslararası Fethiye Festivali açılış konuşmasında, CHP Genel Merkezininin görevlendirmesi ile seçim çalışmaları kapsamında Perşembe günü Sivas’a gideceğini duyurdu.

Milletvekili Adayı Otgöz, 'Türkiye Yüzyılı İçin Doğru Adımlar'

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmalarına devam ediyor. Muğla’nın Menteşe, Ula ve Fethiye ilçelerini ziyaret ederek seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Yakup Otgöz, 14 Mayıs’ta Muğla’da zafer yazacaklarını ifade etti.

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Otgöz,Yeni Üye Olan Kişilere Parti Rozeti Taktı

Seçim çalışmalarına Muğla’nın Milas ilçesinde devam eden AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ile birlikte, AK Partiye yeni üye olan kişilere parti rozeti taktı.

Yakup Otgöz seçim çalışmalarına ilçe ilçe gezerek devam ediyor

AK Parti Muğla 2. Sıra Milletvekili adayı Yakup Otgöz seçim çalışmalarına ilçe ilçe mahalle mahalle gezerek devam ediyor.

Aday Otgöz, ‘Gece Uyumak, Gündüz Durmak Yok!’

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmalarına devam ediyor. Otgöz; “Seçim çalışmalarımıza yoğun bir tempoda devam ediyoruz. Seçimler tamamlanıncaya kadar gece uyumak, gündüz durmak yok!” dedi.

‘Millet İttifakı konuşuyor, biz eser siyaseti yapıyoruz’

AK Parti Muğla 2. Sıra Milletvekili adayı Yakup Otgöz seçim çalışmalarına devam ediyor. Milletvekili adayı Yakup Otgöz, Teşkilatlarla bayramlaşma programlarına katıldı. Esnaf ziyareti yaparak, seçmenlerden destek istedi. Yoğun bir sevgi seli ile karşılanan Otgöz, gördüğü ilgiden memnun kaldı.

Yakup Otgöz, seçim çalışmalarına devam ediyor

14 Mayıs seçimlerine 1 aydan az zaman kalırken, AK Parti Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, mahalle mahalle gezerek, seçim çalışmalarına devam ediyor

Otgöz, “15 Mayıs’a zaferle çıkacağımıza inanıyoruz”

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmalarına Fethiye’de devam etti.

İYİ Parti milletvekili adayı Mehmet tosun, Bodrum’da oda başkanlarını ziyaret etti

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, seçim çalışmalarına tüm Muğla sathında devam ediyor.

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, ilçe ilçe ziyaretlerine devam ediyor 

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmalarına Menteşe ilçesinde devam etti.