Şerife Çaylı Haberleri

Şerife Çaylı Haberleri

Yürüyün Kızlar "Fethiye Gerçek Belediyecilik” İle Buluşacak

Fethiye'yi “Gerçek Belediyecilik” ile buluşturacaklarını belirten Ak Kadınlar Karaculha'da saha çalışması yaptı.

Aday Adayı Çaylı’dan AKP İlçe Teşkilatı’na Ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Yusuf Çaylı ve eşi Şerife Çaylı, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Ziyaretleri kapsamında Aday Adayı Çaylı ve eşi Şerife Çaylı, AKP Fethiye İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulundu.

Aday Adayı Çaylı’dan MHP İlçe Başkanlığı’na Ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Yusuf Çaylı ve eşi Şerife Çaylı, ziyaretleri kapsamında MHP Fethiye İlçe Başkanlığı’na bir dizi ziyarette bulundu.

Aday Adayı Çaylı, Başkan Karayiğit’i Ziyaret Etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, sivil toplum kuruşlarını ziyaret ederek sorunları ve talepleri dinliyor. Beraberinde eşi Şerife Çaylı ile birlikte Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i ziyaret eden Aday Adayı Çaylı, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğünün altını çizdi. 

Aday Adayı Çaylı, Başkan Karaca'yı ziyaret etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, seçim çalışmaları kapsamında eşi Şerife Çaylı ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. 

Aday Adayı Yusuf Çaylı, ziyaretlerini sürdürüyor

Sürekli halkın içinde olan Aday Adayı Yusuf Çaylı, eşi Şerife Çaylı ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Aday Adayı Çaylı, ziyaretlerini sürdürüyor 

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, ziyaretlerini sürdürüyor. Sürekli halkın içinde olduğunu belirten Aday Adayı Çaylı, eşi Şerife Çaylı ile birlikte Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i makamında ziyaret etti. 

Aday Adayı Çaylı, Kaymakam Ertaş'ı ziyaret etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Yusuf Çaylı ve eşi Şerife Çaylı, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.