Aday Adayı Yusuf Çaylı, ziyaretlerini sürdürüyor

Sürekli halkın içinde olan Aday Adayı Yusuf Çaylı, eşi Şerife Çaylı ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Sohbet havasında geçen ziyarette Aday Adayı Yusuf Çaylı, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal’a çiçek takdim etti. Aday Adayı Çaylı, eşi Şerife Çaylı ile birlikte dernek üyeleriyle hasbıhal ederek, vatan için canlarını ortaya koyan kahraman şehitlere başsağlığı, gazilere ise minnettar olduğunu belirtti. Ziyarette Çaylı, dernek için bağış yapmayı da ihmal etmedi. 

“Gaziler Derneği İle İç İçe Çalışma Göstereceğiz”
AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı,” Bugün Gaziler Derneği’ni ziyarete geldik. Gaziler Derneği bizim baş tacımız. Her programlarda kendi üstünlüğünü gösteriyorlar. Namık Başkan ziyaretimizi kabul ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde güzel olur. İlk basamağa geçtiğimizde Gaziler Derneği ile iç içe çalışma göstereceğimizi de söylemek istiyorum.” İfadelerini kullandı. 

“Aday Adayı Yusuf Çaylı İnşallah Başkan Seçilir”
Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal, “Aday adayı Yusuf Çaylı inşallah başkan seçilir. Kendisiyle çalışma imkânlarımız olur. Derneğimize de her zaman yararlı olacağına inanıyorum. Çıktığı bu yolda başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN