Türk Milleti Haberleri

Türk Milleti Haberleri

Saatcı, İstiklal Marşı’nın Kabulünün 103. Yıldönümü Nedeniyle Mesaj Yayınladı

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, İstiklal Marşı'nın Kabulü’nün 103. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, “İstiklal Marşı’nın Türk Milleti’nin bir manifestosu olduğunu açıkladı.

Başkan Gürün 293 Muğlalı kadını Çanakkale’ye uğurladı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün katılımı ile gerçekleştirilen uğurlama töreni ile Çanakkale Şehitliğini hiç görmeyen 293 kadını ziyaret için Çanakkale’ye gitti.

Milletvekili Otgöz, ‘Bu CHP, Atatürk’ün Kemiklerini Sızlatıyor’

“Atatürk’ün Partisi olduğunu söyleyen CHP’nin bir milletvekili, Türk Milleti’nin gözbebeği olan Silahlı Kuvvetleri’mize dil uzatmış ve ağır ithamlarda bulunmuştur. HDP de bir açıklama yaparak bu milletvekiline sahip çıkmıştır. Dünyanın en şerefli, en mert ordusu olan TSK’yı suçlayan bu milletvekilini ihraç etmeyerek,  adeta bunu kabullenen CHP,  seçimlerde halkımızdan gereken cevabı alacaktır.”

Başkan Gümüş’ten 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yılında yazılı bir mesaj yayımlayarak, 30 Ağustos Zaferiyle Türk Milletinin tüm Dünyaya bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini kanıtladığını kaydetti. 

"15 Temmuz Asla Unutulmayacak ve Unutturmayacağız"

Milletvekili OTGÖZ: 15 Temmuz, Türk milletinin yeniden dirilişinin, yeniden şahlanışının,  iradesine yönelen saldırılar karşısında tekrar ayağa kalkmasının adıdır. 

Zafer Partisi ve Sinan Oğan bütün oyunları bozarak geliyor

Zafer Partisi Kurucu İl Başkanı ve Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Ünal Yiğit, Zafer Partisi’nin ve Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan’ın Türk milletinin ve seçmeninin önüne doğru bir alternatif olarak çıktığını söyledi. 

KARAMAN, “İSTİKLAL MARŞI, TÜRK MİLLETİNİN DİRİLİŞ DESTANIDIR”

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Başkan Oğuzhan Teke'den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Cumhuriyetimizin 100.yılı münasebetiyle Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Oğuzhan Teke yazılı mesajında, "30 Ekim 1918'den itibaren başlayan Türk Toprakları'nın haksız işgali, Türk Kurtuluş Harekatı ile son bulacaktır. Türk Toprakları'nda 4 yıl süren haksız işgal, 5 bin yıllık tarihi boyunca hür yaşamış Türk Milleti'nin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk liderliğindeki haklı mücadelesi ile son bulmuştur" ifadelerine yer verdi.

SADET KANSIZ “TÜRK MİLLETİ’NİN BAŞI SAĞ OLSUN”

Pençe-Kilit Harekâtı’nda teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerimizin şehit olması sonrasında Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız başsağlığı mesajı yayınladı. Sadet Kansız mesajında “Türk Milleti’nin başı sağ olsun” dedi.

Başkan Otgöz: “Türk Milleti 19 Mayıs’ta Destan Yaratmıştır”

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcı olarak tarihe adını altın harflerle yazdıran 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

SADET KANSIZ’DAN RAMAZAN MESAJI

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız 11 Ay’ın Sultanı Ramazan Ayı’nın başlamasından dolayı bir mesaj yayınladı. Sadet Kansız mesajında Fethiye Halkı başta olmaz üzere Türk Milleti’nin ve İslam Alemi’nin Ramazan Ayı’nı kutladı.

SADET KANSIZ “ÇANAKKALE SAVAŞI TÜRK MİLLETİ’NİN VATAN SEVGİSİNİ TÜM DÜNYA’YA GÖSTERMİŞTİR”

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Sadet Kansız mesajında “Bağımsızlığımızın sembollerinden biri olan Çanakkale Zaferi’mizin 107. Yıldönümü kutlu olsun. Bu zafer kazanılırken başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere hiç düşünmeden canlarını veren tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve özlemle anıyoruz” dedi.

Özel Fethiye’de İstiklal Marşı Heyecanı

Türk Milletinin Kurtuluş Mücadelesi’nin ardından sahip olduğu en büyük değer olan İstiklal Marşımızın kabul edilişinin 101. Yılı Özel Fethiye Eğitim Kurumlarında coşkuyla kutlandı.

Demirel; “Ülkü ocaklarında fidanlar yetiştiği sürece Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır”

Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Demirel mesajında, “Türk milletinin istiklal ve istikbalini her şartta muhafaza ve müdafaa edeceği, şanlı tarihine bakıldığında açıkça görülmektedir. İstiklal harbimizi zaferle sonuçlandıran Türk Milleti, bu eşsiz zaferini taçlandırdığı Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.” Dedi.

Başkan Otgöz, Cumhuriyet’in 98’nci Yaşını Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilan edilişinin 98’inci yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türk Milletinin küllerinin yeniden dirilerek, tüm dünyanın gözleri önünde ‘Cumhuriyet Destanı’ yazdığını ifade etti.

Başkan Otgöz; “99’uncu yılın gururunu yaşıyoruz”

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Türk milletinin yeniden doğuş destanı olan ve dünya tarihine geçen 30 Ağustos Zafer Bayramının 99’uncu yılını kutladı. “30 Ağustos Zafer Bayramının 99’uncu yıl dönümüne ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz” diyen Başkan Otgöz; “26 Ağustos’ta başlayan ve 30 Ağustos 1922’de tarihe altın harflerle yazılan bu eşsiz zafer, Türk milletinin bağımsızlık uğruna ortaya koyduğu azim ve kararlılığı tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir” ifadelerini kullandı.

Seydikemer Tek Yürek Oldu

Seydikemer’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla gün boyu düzenlenen etkinliklerde ‘Türkiye Geçilmez’ mesajı verildi. Hükümet Konağı Meydanında demokrasi nöbeti tutulup camilerde Selalar okundu. Türk Milletinin birlik ve beraberliği bir kez daha tüm dünyaya gösterilirken Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Biz bu topraklarda ölümüne savaşır, ya şehit olurduk ya gazi ama bu toprakları bırakmazdık. Çocuklarımıza bu toprakları yine bu inanç sayesinde bırakacağız” diye konuştu.

Gazi Aybey, “Şehitlerimizin, gazilerimizin kanıyla buradayız”

Fethiye’de 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. yıldönümü ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, 15 Temmuz hain FETÖ kalkışmasının 5. yıldönümünde yaptığı konuşmada “Yüce Türk milleti Cumhurbaşkanımızın emriyle meydanlara indi. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne, Gazi Meclisi önüne işte buraya Beşkaza Meydanı’na gelerek meydanları doldurdu ve tanka, topa, tüfeğe göğsünü siper etti” ifadelerini kullandı.

Otgöz, 19 Mayıs aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği gündür

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Türk Milleti'nin 102 yıl önce bağımsızlık meşalesinin yakıldığı gün olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Gökcan: Gençlerimizle birlikte Muğla’mıza yeni bir Muğla daha ekliyoruz

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan;  “Türk Milleti'nin istiklal ve istikbal umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş meşalesinin yakıldığı ve adeta küllerinden yeniden doğduğu gün olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.” dedi.

Sadet Kansız, halkımız perişan

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız, vatandaşların zor durumda olduğunu belirterek, ramazan ayının sefalet içinde geçtiğini kaydetti. Türkiye’de tam bir kapanma ve çöküş yaşandığının altını çizen Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız, “Türk milletinin tarihinde hiç bu kadar zulmü ve çaresizliği yaşadığı bir dönem bulunmadığını vurgulayarak “ Ergenekon – Balyoz operasyonları ile şanlı ordumuz, FETÖ /PYD ile kutlu devletimiz Korona ile de aziz milletimiz darbe almıştır. Bunun tek nedeni ise ülkemizin Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi altında çok kötü yönetiliyor olmasıdır. Geleceğimiz için Gelecek Partisi buluşma ve el ele verme zamanıdır “ dedi.

Kayaman, Türk Milletine yönelik ağır bir suçlamadır, kabul edilemez

ABD Başkanı Biden’ın sözde Ermeni Soykırımı iddiaları ile ilgili olarak Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman da tepki gösterdi.

Seyit Onbaşı resmedildi

Bir devrin battığı, Türk milletinin yedi düvele kafa tuttuğu, yüz binlerce şehit verilen ancak kahramanlar doğuran Çanakkale Destanı 106’ncı yılında da aynı milli duygularla yâd ediliyor.  Çanakkale’de ölümsüzleşen kahramanlardan biri olan Seyit Onbaşı Seydikemer Belediyesi’nin hazırladığı anlamlı videoda yer aldı

Çanakkale Zaferi hafızalara kazındı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümü ve 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Otgöz; “Türk milleti tarihe ‘Çanakkale Geçilmez’ sözünü altın harflerle yazdırmıştır” ifadelerini kullandı. 

Başkan Otgöz, Türk milletinin birlik ve beraberliğine vurgu yaptı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla da bir mesaj yayımladı. Başkan Otgöz mesajında Türk milletinin birlik ve beraberliğine vurgu yaparak, “Türk milletinin tarihte emsalsiz mücadelesi olan Kurtuluş Savaşı, vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’un kaleme aldığı İstiklal Marşı’yla taçlanmıştır” ifadelerini kullandı

100. yıl dönümü Fethiye’de de büyük bir gururla kutlanacak

Türk Milleti'nin bağımsızlığa ve kutsal değerlerine olan inancını destanlaştıran İstiklal Marşımızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 'Milli Marş' olarak kabul edilmesinin 100. yıl dönümü Fethiye’de de büyük bir gururla kutlanacak. 

MSKÜ’den başsağlığı açıklaması

Muğla Sıtkı Koçman Üniversite senatosu tarafından yapılan yazılı açıklama ile “Devletimizin bekası, Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, Türk Milletinin huzuru ve güvenliği için canlarını feda eden Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyoruz” denildi.

99 Yıldır Aynı Gururla Kutlanıyor

Türk Milleti'nin bağımsızlığa ve kutsal değerlerine olan inancını destanlaştıran İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 'Milli Marş' olarak kabul edilmesinin 99’uncu yıl dönümü Fethiye’de de büyük bir gururla kutlandı.

En büyük bayram Cumhuriyet

Türk Milletinin en büyük bayramı olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Muğla ve Fethiye’de de törenler ile kutlanıyor. Fethiye’de Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde yapılan törene ilgi yoğun oldu.

ÖĞRENCİLER MEHMET AKİF ERSOY’U ANLATTILAR

Türk Milleti'nin bağımsızlığa ve kutsal değerlerine olan inancını destanlaştıran İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 'Milli Marş' olarak kabul edilmesinin 97'nci yıl dönümü Fethiye’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi salonunda Fethiye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve Mehmet Erdoğan Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programa Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi başkanı Sedat Karabay, Cumhuriyet Başsavcısı vekili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Çağlayan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yarbay Yılmaz Demirelli, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, FTSO Başkanı Akif Arıcan, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.