Veda Haberleri

Veda Haberleri

Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Günhan hayatını kaybetti

Türk halk müziğinin sevilen sesi Şakir Öner Günhan (82), Muğla’nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede yaşama veda etti.

Başkan Gümüş’ten veda mesajı

31 Aralık yerel seçimlerinde aday gösterilmeyen Menteşe e Belediyesi’nin kurucu Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, görev süresinin dolması nedeniyle veda mesajı yayımladı. Başkan Gümüş, 2014 yılından bu yana yürüttüğü görevini Menteşe’nin ilk kadın Belediye Başkanı Gonca Köksal’a devredecek.

Bodrumspor Başkanı Karakaya görevine veda etti

Bodrumspor’un 13 yıldır başkanlığını yapan Rıza Karakaya bugün görevinden istifa ettiğini duyurdu. Karakaya, “Bodrumspor benim çocuğum gibi ve bu yüzden bir partide aktif görev alan siyasetçinin başkanlığını yakıştıramıyorum. Yönetimde siyasiler olabilir ama Bodrumspor başkanı bence siyasi olmamalıdır, tarafsız olmalıdır” dedi.

Başkan Karaca, “Kararlarımızın Yüzde 99’u Oy Birliği İle Geçti”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, birlikte görev yaptığı belediye meclis üyeleri için veda yemeği düzenledi. Başkan Karaca, “Fethiye’yi hoşgörü içinde birlikte yönettik” dedi. 

Dalaman’dan, Fenerbahçe’ye Transfer Oldu

Muğla Dalaman Atletikspor futbolcusu 2011 doğumlu Vedat Turgut, Süper Lig ekibi Fenerbahçe’ye transfer oldu.

Fethiye'de emekli isyan etti

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek'le Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın birlikte çalışmasıyla yapılacak düzenlemelerle en düşük emekli maaşının yükseleceği ve Ocak zammıyla birlikte bütün emekli maaşlarının zam alacağı öğrenildi. Fethiye’de yaşayan emekli Seyfi Deveci, emekli maaşının kiraya bile yetmediğinin isyanını mikrofonlarımıza belirtti.

Başkan Oktay 'Veda' filmini vatandaşlarla birlikte izledi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla 'Veda' filmi mahallelerde gösterilmeye başlandı. Belediye Başkanı Mehmet Oktay da filmi Hisarönü Mahallesi’nde vatandaşlarla birlikte izledi.

Marmaris'te ücretsiz film günleri

Marmaris Belediyesi, Zülfü Livaneli’nin Atatürk’ün hayatını anlatan Veda isimli filmini mahallelerde ücretsiz olarak halkla buluşturuyor.

Ortaca’da ‘Yaza veda’ konseri

Ortaca Belediyesi ve Ege Yolcu Dergisi Motokaravan Festivali çerçevesinde Sarıgerme Belediye tesisinde düzenlenmesi planlanan ‘Yaza Veda’ etkinlikleri hava muhalefti nedeniyle Belediyemiz tören alanında gerçekleşti.

Dinleyicisiyle vedalaştı

Fantezi müziğinin güçlü seslerinden Hande Sönmez önceki akşam Bodrum Azka Otel'de sezonun son sahnesini yaptı. Oldukça keyifli gecen programda sanatçı son sahnesi olması dolayısıyla konukları ile vedalaştı.

Deprem Bölgesine Atanan Kaymakam’a Veda Yemeği 

Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesine Kaymakam olarak atanan Kavaklıdere Kaymakamı Oray Güven'e veda yemeği düzenlendi.

Neslican Tay’ın Ailesinden Ziyaret

Genç yaşında hayata veda eden, azimli ve umut dolu mücadelesiyle herkese örnek olan Neslican Tay’ın ailesi Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı makamında ziyaret etti.

Atletikspor’dan Fenerbahçe’ye

Dalaman Atletikspor’un 12 yaşındaki futbolcusu Vedat Turgut, Denizli’de yapılan şenlikte Fenerbahçe futbolcu izleme komitesi tarafından beğenilerek İstanbul’a götürüldü.

Kaymakam Karaman Veda Etti

Balıkesir Vali Yardımcısı olarak atanan Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman veda mesajı paylaştı.

Balkondayken maganda kurşunuyla hayatını kaybeden adama acı veda

 İki grup arasında çıkan ve 3 kişinin yaralandığı silahlı kavga esnasında evinin balkonundayken göğsüne pompalı tüfek saçması isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden 71 yaşındaki yaşlı adam, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Bozkurt’a Veda Etkinliği Düzenlendi

Dalaman Malmüdürü Recep Bozkurt’un tayin olması nedeniyle veda etkinliği düzenlendi.

Müdür Vekili Baki’den Veda Ziyareti

Fethiye Sosyal Hizmetler Müdür Vekili Tuğba Baki, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesine Kuruluş Müdürü olarak atandı.

Vali Tavlı'dan Esnaf Odasına Ziyaret

Vali Orhan Tavlı, veda ziyaretleri kapsamında Muğla Emlak Danışmanları Esnaf Odası’nı ziyaret etti.

Vali Tavlı, Muğlaspor’lu Futbolcularla Vedalaştı

Vali Orhan Tavlı, Muğla Atatürk Stadyumunda antrenman yapan Muğlaspor’lu futbolcularla ve yöneticilerle bir araya geldi.

Vali Orhan Tavlı’ya Veda Ziyareti

Muğla’daki ilçe belediye başkanları, Vali Orhan Tavlı’ya veda ziyaretinde bulundu.

Vali Orhan Tavlı'nın Muğla’ya Veda Mesajı

Saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın takdiri ile Samsun Valiliği'ne atanmam sebebiyle 3 yıldır görev yaptığım “Yeryüzü Cenneti” Muğla’ya ve sizlere veda ediyorum.

Vali Orhan Tavlı Muğla’ya Veda Etti

Muğla’daki görev süresini tamamlayarak Samsun Valiliğine atanan Vali Orhan Tavlı, Muğla Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak’a ve kuruma veda ziyaretinde bulundu.

İl Emniyet Müdürü Dilberoğlu’ndan veda mesajı

Muğla İl Emniyet Müdürüyken, Cumhurbaşkanlığı kararı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı’na Başmüfettiş olarak atanan Süleyman Suvat Dilberoğlu veda mesajı yayımladı.

Depremzede çocuklar için söylediler

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Türk müziğinin önde gelen sanatçılarının katılımı ile 'Elvedasız Şarkılar Konseri-4' isimli konser gerçekleştirilirken, konserin geliri depremzede çocuklara bağışlanacak.

Faruk Salgar Yaşamını Yitirdi

Kalp krizi geçiren TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı Muammer Faruk Salgar, Bodrum'da yaşama veda etti...

Balıkçı Sait, Yaşama Veda Etti...

Bodrum iş dünyasının önemli isimlerinden, yarattığı "Sait" markası ile ülke çapında ün kazanan Sait Birtan Yılmaz (72), İstanbul'da yaşama veda etti. Yılmaz'ın cenazesinin Bodrum'a getirilerek Cuma günü düzenlenecek tören sonrası Yalıkavak'ta toprağa verileceği öğrenildi.

Yeni Asgari Ücret Açıklandı

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısı sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yeni asgari ücreti açıkladı.

İsmail Bakırcı 61 yaşında hayatını kaybetti

Fethiye’nin tanınan simalardan, İsmail Bakırcı 61 yaşında hayatını kaybetti. 

Fethiyespor, taraftarıyla vedalaşıyor

Fethiyespor, ligin son maçında TFF 2.Lig Kırmızı Grup 37.Hafta mücadelesinde 16 Mayıs Salı günü 15.00’de evinde 1461 Trabzon FK'yı konuk ederek sahasında taraftarıyla vedalaşacak. 

Fethiyespor, son maçını evinde oynayacak

Fethiyespor, ligin son maçında TFF 2.Lig Kırmızı Grup 37.Hafta mücadelesinde evinde 1461 Trabzon FK’yı konuk ederek sahasında taraftarıyla vedalaşacak.